Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qfever

Settings ayarlarından düzeltmeyi denedin mi PES'in. ?

çok vaktim yoktum çıkmam gerekiyordu evden fazla kurcalayamadım da tuş ayarlarına girdim 1.tür 2.tür özel gibi seçenekler vardı onlara da baktım sanki olmadı gibi yine

akşam gidince daha detaylı bi kurcalayacağım bakalım ama sıkıntı yaşıcam gibime geliyor :(
  • az önce oynadığım kadro neydi öyle diyodum meğerse pilotmuş :)

Muzzy bu arada parasızlıktan değil kardeş transfer yasagı var adamlarda :)
  • Bi sorum olacak, Musabakalarda kazandığımız maçlar için para kazanıyor muyuz ana online lig için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Hiç kimse kadrosunu koymamış. Ben ekliyeyim bari. Şuan ki durumum 31 / 2 / 3
    Ek olarak ufak bir tavsiye Muslera'dan uzak durun. Adam yüzyılın kovası resmen

kadron iyiymiş..bu da benim kadrom.. çok fazla mevkilere önem vermeden oynatıyorum bu ara..ucuz iyi oyuncu bulmak zor gerçekten..

Ben bi türlü şu kanatlara ucuz bi yedek ayırlayamadım. Barreto ve Biabany'ye bakıyorum. Sürekli kapalılar zaten. Saatini bekliyorum. 2 veya 3 kişi daha alıyor. Tekrar kilitleniyor. Sonra bekle 3 saat daha Şimdi sol kanada Taiwo'yu almayı düşünüyorum. Para birikti sayılır. 63 overallı adam sırıtmaya başladı hafiften. Millet git gide daha iyi hızlı kanatlar alıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Berke #

beyler 2 milyon para var şu an kasada :D o değilde bu maç sonlarında para neye göre geliyor ya mypes de yok bu sene ? bi kazanıyorum 500 geliyo bi kazanıyorum 501 bi kazanıyorum 400 ?

Yanlış bilmiyorsam senin ve rakibinin kadro değerine ve maçın durumuna göre geliyor.. Yani kazanırsan daha fazla, kaybedersen daha az filan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 22 Eylül 2012; 14:47:43 >
  • Teşekkürler :) ben bi adam buldum harika yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke _ -- 22 Eylül 2012; 14:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent17

az önce oynadığım kadro neydi öyle diyodum meğerse pilotmuş :)

Muzzy bu arada parasızlıktan değil kardeş transfer yasagı var adamlarda :)

tam orda yazan saatte beklersen adamı alabiliosun.. ondan dedim :) satabildim defoe yi sonunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

beylerr konunuzu bölüyorum ama burası biraz daha hareketli diye burda sormak istedim affınıza sığınarak

benim oyun az önce geldi kargodan orjinal aldım oyunu yükledim id falan oluşturdum fazla vaktim yoktu kurcalamaya sadece 1 maç yaptım offline modda ama gamepad ile ilgili sıkıntım var

logitech f310 var oyun sırasında sadece pas şut orta yön tuşlarını kullanabiliyorum depar atma yada oyuncu değiştirme tuşları falan çalışmıyor rakip topu alıyor bütün sahayı geçiyor ben bir tane adamı işaretliyip pres yapamıyorum aynı şekilde gamepad deki select start tuşları da çalışmıyor menüyü falan klavyeden açabiliyorum sadece

oyun ilk başladığında antrenman yaptırıyor orada gösterdiği tuş kombinasyonlarını yapamıyorum gamepad le fazla vaktim yoktu ayarlara baktım ama düzeltemedim ??

sıkıntı bende mi moralim bozuldu vallahi aynı sıkıntı demo da da vardı oradada tuşlar olmuyordu?? bi hevesle aldım oyunu :(

Aynı gamepad'i kullanıyoruz. O sorunu ben şöyle halletmiştim. PES 2013 Settings'e girdim. Kontrol cihazında işte gamepad'i seçtim ve yukarıda directinput seçeneğini xinput ile değiştirdim. Yukarıda sağda o sayfada görebilirsin. Ondan sonra her şey düzeldi. Umarım sende de işe yarar.

Bu arada coşmuşsunuz ya. Ben 3 senedir PES oynamıyordum, bu sefer oynayım, hem de online olsun dedim ama rezil oldum ya. :) 5 galiyetim 19 yenilgim var. Beraberliklerde var. Para kazanmak için turnuvalara girmek gerek sanırım. Maç süreleri de orada kısa oluyor. Kadromu sıfırladım bu sabah, yeniden kadro kurdum ama işte parasızlığın gözü kör olsun. :) Ayrıca yetenek fakiriyim galiba; atak yapamadan yenilmek çok sinir bozuyor. Yoksa en iyi ben olayım, puanları toplayım gibi bir amacım yok. Sadece arada sırada, güzel futbol oynayan bir takım yaratmak istiyorum. :) Cidden teknik, taktik vs. her türlü ufak tavsiyelerinizi bekliyorum. Belki benim durumumda olanlar vardır, onlara da El-Shaarawy'i tavsiye edebilirim.
  • beyler oyunu almayanlara pes 2013 ü tavsiye etmiyorum. zar zor kadro yapıp emek verip maçı onde götürüyorsun adam maçtan çıkıyor ne puan alıyorsun ne para maçı yok sayıyor sistem. oyun güzel çok zevkli ama bu hile olayı daha da kötüye gidiyor. yani 2 -3 maç yapim kadro yapim diyorum ama hileciler butun hevesimi kaçırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guenar

Aynı gamepad'i kullanıyoruz. O sorunu ben şöyle halletmiştim. PES 2013 Settings'e girdim. Kontrol cihazında işte gamepad'i seçtim ve yukarıda directinput seçeneğini xinput ile değiştirdim. Yukarıda sağda o sayfada görebilirsin. Ondan sonra her şey düzeldi. Umarım sende de işe yarar.

sağolasın akşam oraya bakacağım vaktim yoktu oraya hiç bakamadım umarım çözebilirim sorunu :)
  • Az sonra turnuva var kimler girecek. İlk transferimi Hernanes ile yaptım.
  • Ben gireceğim.
  • arkadaşlar bende 43 TL ye GG den Key Aldım.
    Aranıza Katılıcam Yakında Ama Oyunu İndirmem Lazım :D
  • bende gittigidiyordan aldım, hiç sorun çıkarmadı. :) Fiyatı da gayet uygun.
  • 79 kutulu orjinal dvd fiyatı
  • ya arkadaşlar GG den Key Aldım.
    Lakin oyunu Torrent cok yavaş çekiyor :D
    Alternatif Linkde Bulamadım Turbobit vs Var Onlarda Ölüm..

Nabıcaquukkkk :D
  • Merhaba arkadaşlar takımımın ismi OTTOMANS.... gorusmek uzere...
  • Turnuvada çok şanslıyım, ilk üç maçı da aldım. :) Adım ALPER, takım Galatasaray. Galiba ben turnuva takımıyım. 8 galibiyetimin 6'sını turnuvada aldım. :D 10 dakikalık oyunlar bana yaramıyor galiba.
  • Oyun nihayet geldi deli oldum en son bana geldi herhalde Millet kadroları uçurmuş şimdi kurup giricem oyuna bana adam kalmamıştır kesin gelde kızma aral game n.h alırım birdaha senden oyun
  • arkdaşlar ben açamıyorum sanırım konu.. birisi hileciler listesi ya da engelliler listesi diye konu açsın.. artık başlayalım oraya eklemeye ... louisvangaal den sonra Canarypower da hilecidir..duyurulur..nezaket derecem B ye düştü.. delirtecekler bunlar beni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 22 Eylül 2012; 16:10:43 >
  • Nasıl engelliyoruz bu kişileri?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.