Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun nihayet geldi deli oldum en son bana geldi herhalde Millet kadroları uçurmuş şimdi kurup giricem oyuna bana adam kalmamıştır kesin gelde kızma aral game n.h alırım birdaha senden oyun
  • Bende turnuvada 13. saradayım 7 puanla sanırım süre bitene kadar dışarda kalırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke #

beyler 2 milyon para var şu an kasada :D o değilde bu maç sonlarında para neye göre geliyor ya mypes de yok bu sene ? bi kazanıyorum 500 geliyo bi kazanıyorum 501 bi kazanıyorum 400 ?

mypes bir süre sonra güncellemelerden biriyle birlikte olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolid.vodka

Bi sorum olacak, Musabakalarda kazandığımız maçlar için para kazanıyor muyuz ana online lig için ?

tabiki kazanıyoruz
  • Üçte üç yaptım, +4 averaj var. Şu an 7. sıradayım. Bir daha ben böyle yapamam kolay kolay. :) Cidden çok şanslıydım ama şu üstteki pilot arkadaşın taktiği çaldım, belki onun da etkisi de vardır. :)

ibrahim_1989 buradan biri mi? Onunla eşleştim son 16'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guenar -- 22 Eylül 2012; 16:32:00 >
  • ibrahim_1989 default kadroyla beni 2-0 yendi, çok güzel oynadı valla. :) Yine de mutluyum. 1.5 M Euro verdi son 16 için, toplamda 5 milyon kazandım. Şimdi bu paraları bakalım nasıl çarçur edeceğim. :D
  • Arkadaşlar oyunu yükledim ve açtım güncellemeyi yapıcam tıklıyorum veri alınamaıyor yada gönderilemiyor diyor analig online'a tıklıyorum yine aynı hatayı veriyor deliricem ya nedenini bileniniz varmı çok acil lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio266

Arkadaşlar oyunu yükledim ve açtım güncellemeyi yapıcam tıklıyorum veri alınamaıyor yada gönderilemiyor diyor analig online'a tıklıyorum yine aynı hatayı veriyor deliricem ya nedenini bileniniz varmı çok acil lazım..

Bende o yüzden çıktım şimdi heralde konamiden kaynaklı ilk transferlere girerken diyordu o yazıyı şimdide oyundan çıktım tekrar girmeye çalıştığımda çıkıyor o yazı bakalım düzelir bence 1-2 saate kadar bol şans buarada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLCuKuNus

quote:

Arkadaşlar oyunu yükledim ve açtım güncellemeyi yapıcam tıklıyorum veri alınamaıyor yada gönderilemiyor diyor analig online'a tıklıyorum yine aynı hatayı veriyor deliricem ya nedenini bileniniz varmı çok acil lazım..

Bende o yüzden çıktım şimdi heralde konamiden kaynaklı ilk transferlere girerken diyordu o yazıyı şimdide oyundan çıktım tekrar girmeye çalıştığımda çıkıyor o yazı bakalım düzelir bence 1-2 saate kadar bol şans buarada.

Aynı problem bendede var beklememiz mi gerekiyor? Tam Eto'o yu almıştım bir maç yaptım bu problem çıktı. nick omerozalp89
  • Seninki orjinal oyun mu yoksa keylemi giriş yaptın_?_
  • Sunucularda bakım varsa olabilir ozaman hey Allah'ım ya bende hiçmi şans olmaz oyun en geç bana gelir yüklerim oyuna girmez

Geçen senede gidip mediamarkt'tan çıktığı gibi almıştım key bozuk çıktı 4 gün uğraştım aral game'e mailler attım felan keyi göndermemi istediler gödnerdim onlarda baktı bozuk sonra mail yoluyla yeni key göndermişlerdide öyle başlayabilmiştim oyuna o zamanda böyle herkes kadroları kurmuştu ben arkada kalmıştım delirmiştim bu senede bu sorun her sene illa bişeyin beni bulması nedir ya
  • veri alınamıyor ve gönderilemiyor:( şutlar çok güzel gidiyor.pes12 de ceza sahası dışından gol atmak çok zordu.şimdi kadrodaki vasat oyuncular bile cok iyi şut atıyor.ronaldo,messi,rooney ler gelince kimbilir ne goller atılacak. sohbet kısmı da kapalı sanırım değilmi oyunda?göremedim de
  • arkadaşlar master lig online da maç yapabiliyorum ama oyuncuyla anlaş a girdiğimde veri tabanına erişilemiyor diyor. Siz e de oluyor mu böyle bir durum??
  • quote:

Sunucularda bakım varsa olabilir ozaman hey Allah'ım ya bende hiçmi şans olmaz oyun en geç bana gelir yüklerim oyuna girmez

Geçen senede gidip mediamarkt'tan çıktığı gibi almıştım key bozuk çıktı 4 gün uğraştım aral game'e mailler attım felan keyi göndermemi istediler gödnerdim onlarda baktı bozuk sonra mail yoluyla yeni key göndermişlerdide öyle başlayabilmiştim oyuna o zamanda böyle herkes kadroları kurmuştu ben arkada kalmıştım delirmiştim bu senede bu sorun her sene illa bişeyin beni bulması nedir ya

Bu satılan keyler bikere mi kullanılabiliyor yoksa başka bi kullanıcı adı ve şifresiyle ben giriş yaptıktan sonra bu keyi kullanarak giriş yapabiliyor mu_?_
  • Arkadaslar hile olayi 2012deki gibi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLCuKuNus

quote:

Sunucularda bakım varsa olabilir ozaman hey Allah'ım ya bende hiçmi şans olmaz oyun en geç bana gelir yüklerim oyuna girmez

Bu satılan keyler bikere mi kullanılabiliyor yoksa başka bi kullanıcı adı ve şifresiyle ben giriş yaptıktan sonra bu keyi kullanarak giriş yapabiliyor mu_?_

Yok öyle olmuyor sadece 1 kişi için kardeş..
  • Sunucuya ulaşamıyorum ki bilen bir varmı şuan sunucuda bakımmı var ondan mı acaba bu hata ya
  • OFFFFFFF negüzel kaptırdım gidiyodum 7 de 7 olduydu galibiyet oranım kadroyu düzelttim gibi pc kasıyor diye kapadım açtım bi baktım GİREMİYORUM PÜFFFFFFFFFFF daha turnuvayada katılamadım Bİ GERÇEK VARKİ PES 12 İLE KESİNLİKLE KIYASLAMAM BİLE PES 13 MÜKEMMEL İNŞ BOZMÖAZLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

Arkadaslar hile olayi 2012deki gibi mi

30 MAÇ YAPTIM SADECE 1 HİLECİ DENK GELDİ KAFAM RAHAT RAHAT GOL ATABİLİYORUM KAÇACAK DİYE KAYGIM YOK ENAZINDAN :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

Arkadaslar hile olayi 2012deki gibi mi

30 MAÇ YAPTIM SADECE 1 HİLECİ DENK GELDİ KAFAM RAHAT RAHAT GOL ATABİLİYORUM KAÇACAK DİYE KAYGIM YOK ENAZINDAN :)

Ben 12de orj aldim da sistem ayni mi ne degisti?rakip cikinca bizim yuzde dusuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.