Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni lk maçımda yenildim ikinci maç berabere kaldım. Üçüncü maçta yeniyodum adamı, dakika 85 adam kaçtı. Diğer kullanıcıyla bağlantı kurulamıyor yazdı. Hiçbir tuşa basmadım ama maç iptal sayıldı. İlk galibiyette direkt kaçan oldu valla Konami yine tam anlamıyla bir sonuç bulamamış bu konuyla ilgili malesef...
  • Adamlarından biri olan Albin i aldım, Cabaye yede para yeterse birgün tam olacak :)

Transfer olayında bazen veri tabanına girilemiyor diyor, 2-3 dakika sonra tekrar deneyin.
  • Arkadaşlar kara listeye ekleme olayı nerden oluyor bilen var mı?
  • Galibiyetten ne kadar alıyorsunuz arkadaşlar?
  • Arkadaşlar online sorunum devam ediyo ne yaptıysam olmadı tam oyuna giricekken menüye döner yokmu bi çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

Çok ilginç yan dükkandada wireless var benim onların adresten girdim ve oyuna bağlandı, kafayı yedirecek bana resmen, çaktırmadan devam edeyim ben bari.
    Takım paschatr1905

hala komşudan mı giriyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

Arkadaslar hile olayi 2012deki gibi mi

30 MAÇ YAPTIM SADECE 1 HİLECİ DENK GELDİ KAFAM RAHAT RAHAT GOL ATABİLİYORUM KAÇACAK DİYE KAYGIM YOK ENAZINDAN :)

Ben 12de orj aldim da sistem ayni mi ne degisti?rakip cikinca bizim yuzde dusuyor mu?

YÜZDE FİLAN YOK PES 13 DE KAÇMA OLASILIGI AZ NORMAL ÇOK DİYE SEÇENEKLER VAR ORASI DÜŞÜNCE SANIRIM TURNUVALARA GİREMEN AMA TAM BİLMİYORUM ÇÜNKÜ HİLECİ YOK :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_hector

quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

Çok ilginç yan dükkandada wireless var benim onların adresten girdim ve oyuna bağlandı, kafayı yedirecek bana resmen, çaktırmadan devam edeyim ben bari.
    Takım paschatr1905

hala komşudan mı giriyorsun ?

Evet kardeşim.
  • ID : 1654951907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guenar

Aynı gamepad'i kullanıyoruz. O sorunu ben şöyle halletmiştim. PES 2013 Settings'e girdim. Kontrol cihazında işte gamepad'i seçtim ve yukarıda directinput seçeneğini xinput ile değiştirdim. Yukarıda sağda o sayfada görebilirsin. Ondan sonra her şey düzeldi. Umarım sende de işe yarar.

hocam allah razı olsun şimdi geldim eve senin dediğin şekilde yaptım düzeldi sorun eyvallah tekrar :)
  • Petorbenov nasıl oyuncu arkadaşlar? Overall'ı 65 ama sanki özellikleri iyi gibi, yine de boşuna almak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: Guenar

Aynı gamepad'i kullanıyoruz. O sorunu ben şöyle halletmiştim. PES 2013 Settings'e girdim. Kontrol cihazında işte gamepad'i seçtim ve yukarıda directinput seçeneğini xinput ile değiştirdim. Yukarıda sağda o sayfada görebilirsin. Ondan sonra her şey düzeldi. Umarım sende de işe yarar.

hocam allah razı olsun şimdi geldim eve senin dediğin şekilde yaptım düzeldi sorun eyvallah tekrar :)

Ne demek :), iyi oyunlar kardeşim.
  • ya arkadaşlar bende türkler hariç hiç kimseyle oynanmıyor nedense yavaşlıktan, sizde de var mı sadece bende olan bir durum mu bu?
  • beyler bu mlo da enerji içeceği filan kazandınız diyo oyuncu yorgunlugu giderici bunları kullanabiliyoırmuyuz yorgunluk gidiyomu oyuncularda?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar hile olayi 2012deki gibi mi

30 MAÇ YAPTIM SADECE 1 HİLECİ DENK GELDİ KAFAM RAHAT RAHAT GOL ATABİLİYORUM KAÇACAK DİYE KAYGIM YOK ENAZINDAN :)

Ben 12de orj aldim da sistem ayni mi ne degisti?rakip cikinca bizim yuzde dusuyor mu?

YÜZDE FİLAN YOK PES 13 DE KAÇMA OLASILIGI AZ NORMAL ÇOK DİYE SEÇENEKLER VAR ORASI DÜŞÜNCE SANIRIM TURNUVALARA GİREMEN AMA TAM BİLMİYORUM ÇÜNKÜ HİLECİ YOK :)

inşallah öyle devam eder ama 50 küsur maçta 2 kere hileciye denk geldim.. louisvangaal ve Canarypower bunlara dikkat edin.. puanları yüksekti baya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

beyler bu mlo da enerji içeceği filan kazandınız diyo oyuncu yorgunlugu giderici bunları kullanabiliyoırmuyuz yorgunluk gidiyomu oyuncularda?

valla keşke olsa öyle birşey.. eklentilerden sonra belki olur.. belki de offline içindir onlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

beyler bu mlo da enerji içeceği filan kazandınız diyo oyuncu yorgunlugu giderici bunları kullanabiliyoırmuyuz yorgunluk gidiyomu oyuncularda?

valla keşke olsa öyle birşey.. eklentilerden sonra belki olur.. belki de offline içindir onlar ..

offline için olacağını sanmam dostum ama eklentilerden sonra bazı şeyler olacağı kes,in bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

offline için olacağını sanmam dostum ama eklentilerden sonra bazı şeyler olacağı kes,in bence

efsane ol bölümünde kullanılıyor sanırım.öyle bir yazı cıkıyor çünkü ekranda.
  • Beyler orjinal cd keyi en ucuz 43'e bulabildim daha ucuz yer bulabilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.