Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guenar

Petorbenov nasıl oyuncu arkadaşlar? Overall'ı 65 ama sanki özellikleri iyi gibi, yine de boşuna almak istemem.

Kimse cevap vermemiş herhalde petorbenov'u tanımıyorlar Petorbenov benim adamımdır pes 2011-2012-2013 hep kadromdaydı Messi felan varken bile kadromdan çıkarmadım ondaki sürat bambaşka birşey ya herkes kullanamaz o adamı çünkü dayanıklılığı yok alışman gerek alıştınmı fakirin Messi'si diyeyim ne goller attım Petor ile efsanedir o adam
  • bu online işi nasıl oluyor beyler yavv

24 yaşındayım iyi kötü fifa 99 dan beri fifa olsun pes olsun oynuyorum üst düzey değil amatör profesyonel arası bişeyim :) ama bu yaşıma kadar bir kere bile online oynamadım sadece ps kafede arkadaşlarla yaptığım maçlar

bunu da orjinal aldım niyetim var aslında online oynamak için bi heves var içimde ama çekiniyorum ne yalan söyliyim biraz da tırsıyorumm büyük bir ihtimalle karşıma geçen kişi elek eder beni o yüzden uzak duruyorum :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 22 Eylül 2012; 21:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio266

quote:

Petorbenov nasıl oyuncu arkadaşlar? Overall'ı 65 ama sanki özellikleri iyi gibi, yine de boşuna almak istemem.

Kimse cevap vermemiş herhalde petorbenov'u tanımıyorlar Petorbenov benim adamımdır pes 2011-2012-2013 hep kadromdaydı Messi felan varken bile kadromdan çıkarmadım ondaki sürat bambaşka birşey ya herkes kullanamaz o adamı çünkü dayanıklılığı yok alışman gerek alıştınmı fakirin Messi'si diyeyim ne goller attım Petor ile efsanedir o adam

Ambargo yokmu o adamda herkes almış yine kaçırdık jo da fena değil 10 maçta 17 gol attı bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

bu online işi nasıl oluyor beyler yavv

24 yaşındayım iyi kötü fifa 99 dan beri fifa olsun pes olsun oynuyorum üst değil amatör profesyonel arası bişeyim :) ama bu yaşıma kadar bir kere bile online oynamadım sadece ps kafede arkadaşlarla yaptığım maçlar

bunu da orjinal aldım niyetim var aslında online oynamak için bi heves var içimde ama çekiniyorum ne yalan söyliyim biraz da tırsıyorumm büyük bir ihtimalle karşıma geçen kişi elek eder beni o yüzden uzak duruyorum :( :(

Sıkıntı yapma sen ilk 5-6 maç zorlanırsın sonra kupa canavarı olursun 2-3 ayda merak etme ;) daha baba hileciler girmedi oyuna bu aralar ne oynadıysan kardır !!!
  • peki online nasıl oluyor tam olarak bi id aldım kendime mert_ozcan_988 diye

online girip rasgele birisiyle mi yapıyoruz maçı bi denesem aslında fena olmayacak :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomorebets

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio266

quote:

Ambargo yokmu o adamda herkes almış yine kaçırdık jo da fena değil 10 maçta 17 gol attı bende..

Evet, ambargo var. Alamadım o yüzden. O bölümde yazan bir saat var, o saatte girdim, yine de alamadım. Burak Yılmaz'ın yedeğini bulmuştum tam ya. Belki de zorlar ilk onbirime girerdi. :) Bir de 1.5-2 M arası iyi bir kaleci önerebilecek var mı?
  • quote:

peki online nasıl oluyor tam olarak bi id aldım kendime mert_ozcan_988 diye

online girip rasgele birisiyle mi yapıyoruz maçı bi denesem aslında fena olmayacak :) :)

İstersen Orjinal kadrolarla sıralama maçı yaparsın (aynen rasgele biriyle eşleşiyorsun) kupalara katılırsın veya burda herkesin konuştuğu master lige online bölümüne girip sıfır kadro ile başlayıp galibiyetlerle para kazanıp takımını geliştirir istediğin oyuncuları alırsın ama sen acemiyim diyorsan ilk olarak match lobby ye gir orda alıştırma turları yap bence ...
  • quote:

İstersen Orjinal kadrolarla sıralama maçı yaparsın (aynen rasgele biriyle eşleşiyorsun) kupalara katılırsın veya burda herkesin konuştuğu master lige online bölümüne girip sıfır kadro ile başlayıp galibiyetlerle para kazanıp takımını geliştirir istediğin oyuncuları alırsın ama sen acemiyim diyorsan ilk olarak match lobby ye gir orda alıştırma turları yap bence ...

ben bir şeyi yanlışmı yapıyorum ??

oyuna giriyorum maça tıklıyorum aşağı inince online dostluk lobisi gibisinden bir yer var seçiyorum

online ayarlarını yapın diyor onaylıyorum

peşinden şu tarihlerde online kapalı diye 2 pencere çıkıyor sonra online sonra güncelleme tarzı bişey çıkıyor yeni formalar vs vs sonra online ayarlarını yap diyor

aldığım konami id yi giriyorum şifremi giriyorum alttaki kayıt kodu diyor oraya cd key yazılmıyormu ?? yazıp tamam diyorum sonra ayarlar tamam giriş yapıldı gibilerinden bir yazı çıkıyor yüklenir gibi oluyor tekrar ana menü ye dönüyor ??

online hiç denemedim ilk kez yapıcam birşeyimi yanlış yapıyorum ??
  • Sabahdan beri mphela yı almaya çalışıyorum tam 19:30 da mesela transfere açılıyor diyo tam 19 : 30 da adamın üstünde oluyorum kapalı oluyo sonra bi anda saati değişiyo yine :S offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

Arkadaslar hile olayi 2012deki gibi mi

30 MAÇ YAPTIM SADECE 1 HİLECİ DENK GELDİ KAFAM RAHAT RAHAT GOL ATABİLİYORUM KAÇACAK DİYE KAYGIM YOK ENAZINDAN :)

Kardeş senin bilgisayarın çok kasıyor cidden senle denk geldik ağır çekim maç oldu resmen
  • quote:

quote:

oyuna giriyorum maça tıklıyorum aşağı inince online dostluk lobisi gibisinden bir yer var seçiyorum

peşinden şu tarihlerde online kapalı diye 2 pencere çıkıyor sonra online sonra güncelleme tarzı bişey çıkıyor yeni formalar vs vs sonra online ayarlarını yap diyor

aldığım konami id yi giriyorum şifremi giriyorum alttaki kayıt kodu diyor oraya cd key yazılmıyormu ?? yazıp tamam diyorum sonra ayarlar tamam giriş yapıldı gibilerinden bir yazı çıkıyor yüklenir gibi oluyor tekrar ana menü ye dönüyor ??

Hoş geldin geçmiş sayfaları okursan benzer problemleri yaşadığımızı göreceksin. Henüz çözemedik o problemi.
    Boşuna bilgisayarını kurcalama hocam, oyunda sağlam, makinanda sorun ya modemde yada hatta.
  • quote:

quote:

valla dostum 1-2 sayfa geride aynı sorunu yaşayan arkadaşlar vardı onlar da çözememiş galiba modem ayarlarındandır falan diyorlar...Forumu takip et sen yanlış bişey söyleyip yanıltmak istemem seni.
  • vay arkaadaş hayatımda ilk defa bi online oynayayım dedim bizimi buldu bu sorunlar
  • Bu da benım kadro Alou Diarra Cezalı :)

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)
  • 6-7 maç ettim ya arkadaş hakemlere söve söve artık evrim geçirdim ya bu nedir bole yaa oyunun akışını bozuyor resmen cinnet geçirdim..
  • Ronaldinho'ya imza attırıcam inşAllah

Yada diyorum onun yerine Sow - Vahner Love ikilisinimi alsam
  • 25 maç yaptım 5 galibiyet alabildim ulan hep ya son dakika yeniliyorum yada 4-5 farklı.. sinir oldum
  • Silent seninlemi oynuyoduk benfica takımı olan biri ile demin oynuyodum ya durduk yerde sunucu ile bağlantı kesildi dedi deli oldum gitti puanlar paralar daha hiç mağlubiyetim yoktu ya aq modemi ne işe yarıyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio266 -- 23 Eylül 2012; 0:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent17

quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

Arkadaslar hile olayi 2012deki gibi mi

30 MAÇ YAPTIM SADECE 1 HİLECİ DENK GELDİ KAFAM RAHAT RAHAT GOL ATABİLİYORUM KAÇACAK DİYE KAYGIM YOK ENAZINDAN :)

Kardeş senin bilgisayarın çok kasıyor cidden senle denk geldik ağır çekim maç oldu resmen

bilerek bişey yapmadım daha dogrusu sen oldugunuda bilmiyorum seni kıracak incitecek bişey olduysa çok üzgünüm özür olsun ama bende 1 2 maç harici kasmada çok nadiren oldu hilecide sade 1 defa denk geldi
  • habire lost connection server mesaji alip kopuyorum..
    gitti rating hem puanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 23 Eylül 2012; 0:48:23 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.