Şimdi Ara

PC Reset Atmadan Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba saçma bi sorunum var iki gündür, pc reset atmadan açılmıyor. Power tuşuna basıyorum siyah ekranda duruyor öyle ses falan geliyor Windows sesi, neyse reset tuşuna basıyorum bu sefer açılıyor. Win 10 güncel sürüm kullanıyorum, driverlar falan güncel böyle bi sorunum yoktu durduk yere olmaya başladı windowsla alakalı bir durum mu donanımsal bir sıkıntı mı? PC açıldıktan sonra hiç bir sorun yok, oyunlarda falan bi sıkıntı yaşamamıyorum ısı değerleri gpu CPU kullanımı her şey normal sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clear CMOS yapmayı denediniz mi? Denediyseniz eğer olmazsa Windows sıfırlamayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 6 Kasım 2018; 23:1:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-84B7F5BB9

Clear CMOS yapmayı denediniz mi? Denediyseniz eğer olmazsa Windows sıfırlamayı deneyin.
    Biostan dual monitör ve onboarda verilen RAM miktarını kapattım düzeldi gibi şu an teşekkür ederim, tekrar karşılaşırsam format atacağım yedek falan uğraşmak istemedim format ile bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
  • Bende de böyle bir sorun vardı şu videoda denenleri yaptım düzeldi. Bir dene istersen.
    Yakamozyoutube
    Windows siyah ekran sorunu ( explorer.exe hatası)
    https://www.youtube.com/watch?v=IZrSVTOoIu0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.