Şimdi Ara

Pc Resetleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİRMİ... BİLGİSAYARIMI AÇARKEN MAWİ Bİ EKRAN ÇIKIP DOSYA GÖZDEN GEÇİRİYO DEWAMLI.. AÇILINCADA NORMAL SORUNSUZ HERHANGİ Bİ OYUNA GİRDİĞİMDE BELLİ Bİ SÜRE SONRA MAKİNA ZORLANIYO SANIRIM..DİREK PC KAPANIYO FİŞİNİ ÇEKMİŞ GİBİ...NEDEN OLABİLİR ACABA EKRAN KARTI KALDIRMIYO OLABİLİRMİ NEDEN OLDUNU ANLAYAMADIM YA BAZEN OYUNDA OLMADIĞIM ZAMANDA DİREK KAPANIYO ODADA BİRAZ SICAK..SERİNDE BİRAZ DAHA GEÇ KAPANIYO..SORUN HANGİ PARÇADA OLABİLİR ACABA..?? Bİ BİLGİSİ OLAN WARMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ..

MS WİNDOWS XP SP2 AMD athlon 64 precessor 3200+ , 512MB RAM , ASUS extreme AX550 Series
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu Sorun Aşırı ısınmadan kaynaklanıyo gibi gelio arkadaşım,
    Sistemin Sıcaklık Durumlarını bi söyleyebilirmisin ?

Büyük ihtimal İşlemcin fazla ısınıyor ve otomatik olarak bilgisayarı kapatıyor.
  • fanlarını kntrol ediniz.özellikle de işlemci fanı.elinle fanın pervanesini döndermeye çalıştığında zorlanma oluyosa fan bitmiştir. işlemci de çok ısındığı için mutlaka pc kapanıyor.
  • SONUÇ BU SPEDFANLA BÖLE GÖRÜNÜYO DURUMA GÖRE ANA KARTTAN :(

BENİM PCMİN SICAKLIĞI

Pc Resetleme Sorunu

BİLGİLER

Pc Resetleme Sorunu
  • arkadaşım fan da sorun yok sanırım.çnkü benim fan da o devirlerde dönmekte...sıcaklıklarda normal gözükuyo.

Pc Resetleme Sorunu
  • temp3 ? te 74C YAZIYO VE ALEW İŞARETİ WAR ONE ANLAMA GELİYO ONU ANLAMADIM ? RESİMLERE GÖRE TEMP3 ANAKART :s :(
  • Dün Servise gelen bi bilgisayardada bu tarz bi sorun vardı.
    Bilgisaar acılıyor ama senin bilgisayarın kadar uzun kullanım yapamadan mavi ekran verip tak yeniden başlıyor.
    Dün Formatladım pc'yi ve sorunu düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkdaşın gönderdiği sistem sıcaklıklarından anlaşılıyorki anakartta bir sorun var. bi anakartın 78 derece olması anormal bi durum
  • Büyük ihtimalle ısınma sorunu var ya da güç kaynağı yeterli gelmiyor.Fakat kartınızın o kadar güç çekeceğini zannetmiyorum.
  • majessty sen en ıyısı bızım dukkana getır onu bakalım:)

hem snn makina mavi ekran hatası fLn vermiyo
    mekina kendini yeniden başlattıqı için disk üzerindeki hataların düzeltilmesi için o ekkran çıkıo yani korkulacak bi durum deiL

1362 sok. 26\A Kerimhan - Çankaya / İZMİR

kat:3 no : 321

bekLiyom (:
  • qeçende qetirdimde bişi yapamamıştınız tamam bu seferde qetircem bakalım işallah bi çözüm bulunur
  • raaT oL maşessty artık teknik serwisTen bn sorumLuyum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.