Şimdi Ara

pc resetlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kardeşimin laptopunda bır sorun var laptop acılıyo 1 2 dk sonra mavi bir ekran cıkıyo daha sonra kendi kendine kapanıyo ve tekrar baslatıyo bunun nedenı ne olabılır ve nasıl duzeltebılırım acil yardımcı olur musunuz?

• up
  • ısınmadan dolayı resetleme olabilir aynı zamanda win çökmüş olabilir. teknik servise gitmende yarar var.
  • ısınma falan sanmıyorum ama windows coktuyse ben duzeltebılırmıyım onu ?
  • mavi ekran kodunu buraya yaz yazılımsalmı donanımsalmı anlayalım
  • Mavi ekranda bir hata kodu yazar örnek olarak Cx000001 gibi o kodu microsoft.com'da aratırsan sebebini öğrenebilirsin.
  • donanım çakışması da olabilir. Arkadaşların söylediği gibi hata kodunu ara. Format atmak düzeltebilir. Format atmaktan çok driver gibi sorunlar önemli. Teknik servise götür istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0x000,,,050 kac sıfır olduğunu bılemıyorum ama kadun bası buydu cok hıclı gecıyor
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyun ustası

0x000,,,050 kac sıfır olduğunu bılemıyorum ama kadun bası buydu cok hıclı gecıyor

Stop 0x00000050 or PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
    Bir donanım sürücüsü veya sistem servisinin talep ettiği data bellekte yok ise bir exception hatasına neden olur. Bunun nedeni arızalı fiziksel bellek veya uyumsuz yazılım ve özellikle uzaktan control veya antivirus programı olabilir. Bu hata bir aygıt sürücüsünün veya bir yazılımın yüklenmesinden hemen sonra olmuşsa, Safe mode’da sürücüsüyü kaldırın veya yazılımı uninstall yapın.

• bu sorunu nasıl cozebılırım
  • up
  • quote:

bu sorunu nasıl cozebılırım

sorun kod bakılınca yazılımsal Format at düzelir. Başka çözüm yolu sistem geri yükleme açık ise denemekte yarar var

• pc de silinmesini istemediğim bir sürü fotoğraf ve video var onları nasıl kurtarabilirim?
  • Format cdsini tak onarma menüsüne gel r ye bas komut bölümüne chkdsk /r yaz enterla 10 *15 dk bekle
  • quote:

pc de silinmesini istemediğim bir sürü fotoğraf ve video var onları nasıl kurtarabilirim?

arkadaşın söylediğini dene ama bence kesin çözüm Format olur bu tür sorunlarda. Yedek sürücü varsa oraya at silinmesini istemediğin dosyaları eğer format atmayı bilmiyorsan bence teknik servise git format sonrası driver yükleme vs. Işlemler gerekir ayrıca yanlış alanı biçimlendirebilirsin formatta bilmiyorsan teknik servise git 45 dakika işi var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.