Bildirim
PC sıcaklıklarıyla alakalı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sizce bir forumda bir soru için kac tane konu acmak gerekir ? -
Aynı anda 5 tane mi sorayım ?quote:
Orijinalden alıntı: ruzgarnufel
Sizce bir forumda bir soru için kac tane konu acmak gerekir ? -
bunlar boşta sanırım yük altındaki değerler nedir? ama normalquote:
Orijinalden alıntı: salimsa
Aynı anda 5 tane mi sorayım ?
Alıntıları Göster -
Değerler normal. -
-
Arkadaşlar değerler normal diyorsunuz peki tamamda ben uzun süre açık bıraktıgımda ekran kartım ve işlemcim oldukça yüksek değerlere ulaşıyor sanırım 55 e yaklaşıyor sizce bu benim için sıkıntı olur mu ? PC ye zarar vermemek istiyorum. Pc nin kasası oldukça sıcak oluyor korkuyorum :Dquote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umuduquote:
Sizce nasıl ? Kaç derece arası olması gerekir ?
dostum pc yanıyor acele cek fişini... kardeş akıl var mantık var ne kadar ısı bekliyordun pc den insan vucudundaki sıckalık bile 30 35 derecedir. üzerinden akım gecen bir sistemin var 40 50 derece normaldir... her soruyada ayrı konu acma hepsini birden sor. forum cöplüğe dönmesin..
Cevaplarınız için teşekkürler
-
Alın size yeni değerler 30 Dk falan oynadım ve ayarlar düşüktequote:
Arkadaşlar değerler normal diyorsunuz peki tamamda ben uzun süre açık bıraktıgımda ekran kartım ve işlemcim oldukça yüksek değerlere ulaşıyor sanırım 55 e yaklaşıyor sizce bu benim için sıkıntı olur mu ? PC ye zarar vermemek istiyorum. Pc nin kasası oldukça sıcak oluyor korkuyorum :D
Cevaplarınız için teşekkürler
Alıntıları Göster
-
-
Ölücek mi doktor bey :D Abim 22 saat falan Hitman: Absolution oynamıştı ve kasa alevler içerisindeydi :S 300 W Power supply var ve kasa mini tower :D Fakirliğin gözü kör olsun :Dquote:
Orijinalden alıntı: kabuss94quote:
Alın size yeni değerler 30 Dk falan oynadım ve ayarlar düşükte
Normal değil ekran kartı yanıyor harddiski hiç sorma zaten
Alıntıları Göster
-
gayet normal -
quote:
Ölücek mi doktor bey :D Abim 22 saat falan Hitman: Absolution oynamıştı ve kasa alevler içerisindeydi :S 300 W Power supply var ve kasa mini tower :D Fakirliğin gözü kör olsun :D
Daha ölmemiş hayati tehlikesi devam ediyor :D Abinde sıkılmamışmı 22 saat boyunca -
İşlemci sıcaklığı hariç hepsi normal. Kasada kaç adet fan var ?quote:
Orijinalden alıntı: kabuss94quote:
Ölücek mi doktor bey :D Abim 22 saat falan Hitman: Absolution oynamıştı ve kasa alevler içerisindeydi :S 300 W Power supply var ve kasa mini tower :D Fakirliğin gözü kör olsun :D
Daha ölmemiş hayati tehlikesi devam ediyor :D Abinde sıkılmamışmı 22 saat boyunca
Alıntıları Göster
-
Harddisk 46 derece normal mi acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: kerem
İşlemci sıcaklığı hariç hepsi normal. Kasada kaç adet fan var ?
Alıntıları Göster -
40 derecenın üstü hdd ıcın riskli yanı 46 derece yüksekquote:
Orijinalden alıntı: kabuss94
Harddisk 46 derece normal mi acaba ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: BelRosso
40 derecenın üstü hdd ıcın riskli yanı 46 derece yüksek
Hdd ler 60 dereceye kadar sorunsuz bir şekilde çalışabilir. Üreticinin sitesinden bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 11 Mayıs 2013; 21:31:59 > -
quote:
quote:
Hdd ler 60 dereceye kadar sorunsuz bir şekilde çalışabilir. Üreticinin sitesinden bakabilirsiniz.
İnternette araştırdım çoğunlukla 45 derece üstü yanma ihitmali var zararlı felan diyorlardı -
quote:
quote:
quote:
İnternette araştırdım çoğunlukla 45 derece üstü yanma ihitmali var zararlı felan diyorlardı
Speedfan programı 45 derecede alev gösterdiği için böyle söyletiler ortaya çıktı.http://forum.donanimhaber.com/m_973680/tm.htm
-
quote:
quote:
quote:
quote:
İnternette araştırdım çoğunlukla 45 derece üstü yanma ihitmali var zararlı felan diyorlardı
Speedfan programı 45 derecede alev gösterdiği için böyle söyletiler ortaya çıktı.http://forum.donanimhaber.com/m_973680/tm.htm
Sağol bende inanmıştım 45 dereceye bunuda öğrenmiş olduk
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sağol bende inanmıştım 45 dereceye bunuda öğrenmiş olduk
Rica ederim
Benzer içerikler
- elektrik kesintisi sonrası modem çalışmıyor
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- alt tuşu çalışmıyor
- dlss nedir
- telefon neden ısınır
- laptop ses gelmiyor
- secure boot nedir
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X