Şimdi Ara

pc sürekli reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar toshıba satellite laptobum var pc normal açılırken sureklı reset atıyor ama Güvenli Kip de açılıyor herhangi bir sıkıntı yok , pc format atacagım zaman win logosu gelınce tekrar resetlıyor ve sureklı oluyor , pc kompile temizledım termal macun yenılendı fan temizliği filan suan makıne yarım saatır guvenlı kıpde acık beklıyor ınternetten araştırdım ama kesın bır çözüm bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supheci -- 28 Ocak 2014; 21:11:28 >

• yok mu bı yardımcı olacak arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supheci

arkadaşlar toshıba satellite laptobum var pc normal açılırken sureklı reset atıyor ama Güvenli Kip de açılıyor herhangi bir sıkıntı yok , pc format atacagım zaman win logosu gelınce tekrar resetlıyor ve sureklı oluyor , pc kompile temizledım termal macun yenılendı fan temizliği filan suan makıne yarım saatır guvenlı kıpde acık beklıyor ınternetten araştırdım ama kesın bır çözüm bulamadım

format attınızmı
  • Format atıp baştan windows yükleyince düzelir. Sistem dosyalarındaki eksiklik ya da bozukluk nedeniyle restart atıyor büyük ihtimal.
  • Format dahı atamıyorum usb den kurarken hep aynı yerde tekrar resetliyor (win 7 kurulum menüsü gelmeden önce alttaki yukleme sona geldiğinde reset atıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supheci -- 29 Ocak 2014; 3:54:14 >
  • Ramler çift modül ise teker, teker söküp öyle deneyin. Bir de anakart ve hardiskiniz de sorun olabilir. Garantisi devam ediyorsa garantiye vermenizde fayda var.
  • garantı yok hdd denedım aynısı ramlerıde denedım olmadı aynı yerde reset ama anakart bozuk olsa guvenlık kıp de açmaz tahmınımce guvenlık kıpde hıc bir problem yok saatlerce acık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farklı Windows Setup deneyin
  • supheci S kullanıcısına yanıt
    Farklı bir iso dosyası ile kurulum yapmayı denediniz mi acaba? Aklıma başka bir çözüm önerisi gelmiyor maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.