Arkadaşlare windows 7 ultimate yüklü daha bi gün oldu yükleyeli.yemek yemeye giderken kapattım.Tekrar geldiğimde pc açtım fakat windows başlatılıyordan sonra hoşgeldiniz ve masaüstünün gelmesi gerekirken ekran kapanıyor. Normalde Orjinal işletm sistemi windows 7 home fakat denemek amacıyla ultimate yapmstım korsan olmasının bi nedeni olabilir mi ? arkadaşım demişti bu aralar korsan windows 7 ler kapanıcak diye.Ağ ile Güvenli moddan giriyorum.Acil yardımlarınızı bekliyorum. Not olarak bilgisayarım laptop Samsung r522. Herkese iyi akşamlar
arkadaşlar acil yardım lazım :S
direk monitör ısışı mı sönüyor...korsan windows 7 lerin kapanması ile bir alakası yok,zaten kapatsalar bile sizden windowsta çevrim içi olabilmeniz için ürün anahtarını isteyecektir,bi kere o secenegi saf dısı edin,attıgınız dvd de sorun olabilir,farklı bir dvd ile format atmayı deneyin ya da win 7 home a geri dönün işletim sistemi ile ilgili bir hata var,kanaatimce..
İyi forumlar...
Formatı yeni attım iki gündür sorunsuz kullanıyorum aynı dvd den 5 6 kişi format atmıs kimsede sorun yok. Harddiskimde Bad Sector olayı olmus olabilir mi :S samsung laptoplarda harddisk sorunu oluyo duydum ama sorun olsa güvenli moda nasıl gircek :S yüklediğim gün önce xp ( ne akla hizmetse bilmiyorum :) ) sonra windows 7 ultimate yükledim peşpeşe yüklemeden bi gün önce de pardus takıldım :) İlgilendiğin için saol ama dvd ile alakası olsa daha önce de kullanmamam gerekirdi.Ama dün ve bugün sornsuz kullandım en son kapadım daha acamadım :D
eger bad sector düsünüyorsanız,hd tune programı ile bir taratın...hepsinden önce boot dvd nizi takın,windows 7 yükle ekranından önce onar bölümü var oradan bir başlangıç onarmayı deneyin,gene olmaldı sistem geri yüklemede deneyebilirsiniz...
sistem geri yüklemeyi y yaptım olmadı :S yükleme başarılı fakat sorun çözülmedi.Harddiskte sorun olsa güvenli modda acmama izin verir mi ?
hayır izin vermez,hdd problem yoktur,yazılımsal gibi gözüküyor...
Tamam çok teşekkür ettim :) şu anlık nettten işim var onları halledim yazılımı onarmayı deniyicm.İyi geceler
rica ederim,umarım sorununuz çözülür...
İyi forumlar...
sistemi güvenli modda açıp monitör ün hertz ayarlarını ve çözünürlük ayarlarını düşürün işe yaramazsa e kartı driverini yeniden yükleyin
Merhabalar Benzer bi problemim var Windows başlatılıyor yazısı çıkıyor daha sonrasında ekran kapanıyor ve arkadan açılış müziği geliyor yani aslında şifre sayfası açılıyo ama ben ekran kapandığından göremiyorum ekran kartımda sorun var diycem ama güvenli moddan girebiliyorum ve çoğu işlemi yapabiliyorum sorun yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım acil yardım!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme