Şimdi Ara

Pc tam açılıcakken kapanıyor yenıden başlıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaslar dedığım gıbı guç duğmesıne basiyorum guç gıdıyor fanlar donuyor ama 1-2sanıye sonra kapanıyor yenıden açilıyor yeni power supply aldım yınede olmuyor sorun nedir statik elektrikle alakalı olabılırmı ?

• gopug kardeşim bence kısa devre yapıyor makina kasaya takmadan deneyin
  • Teşekkur ederim ama dedığınızı denedim sonuç aynı bi fark olmadi
  • işlemciyi çıkarıp makinayı açın

ram çift slotsa birini çıkarıp deneyin
  • dedığınız gıbı yaptım reset atmıyor ama ekrana goruntu gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coopuq -- 23 Aralık 2011; 0:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coopuq

dedığınız gıbı yaptım reset atmıyor ama ekrana goruntu gelmiyor

sorun anlaşıldı işlemciniz gümlemiş veya ramler hangini çıkardınız yazsaydız bari
  • sanmıyorum 3tane rami tek tek denedim cpuyu soğutucusuz çalıstırdım ısınıyor ekran kartınada guç gıdıyor ama goruntu yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasa çalışıyorda ekranamı görüntü gelmiyor
  • evet aynen oyle oluyor bazende guç dugmesıne basıyorum guc gıdıyor ama bir kac sanıye sonra kapanıp yenıden açılıyor
  • onboard ekran kartın varsa dene. Daha olmadı uzay kurulumuna geç
  • anakart pılını cıkartıp sıfırla..
  • arkadaslar konu dısında bir soru sormak istiorm affınıza sıqınarak.
    bilqisayarım coq yawas bunun için ne yapabilirim.
    2 gb ram
    1 gb ekran kartı nvdia geforce 9400 gt
    amd athlon 64 x2 dual core proccer 4400
    bilqisayarın özellikleri bunlar ama iki taneden fazla internet sayfası açim pc yawaslıyor. hot pursuit'i yükledim kare kare qidiyor.
    ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sewinirim.
    tesekkürler..
  • onboardım yok, pc zaten uzay kurulumunda şuan, pılide çıkarttım 30dakıka beklettım taktım duzelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coopuq -- 23 Aralık 2011; 21:05:44 >
  • aynı sorun bende var geçen rami çıkarttım o yüzden oldu herhalde düzelmiyor kasa çalışıyor ekranda no signal yazısı geliyor kalıyo öyle siyah sendede öyle demi
  • benim bilgisayarda da oluyor. bazen ekrana görüntü gelmiyor bazen bilgisayar açılıp kapanıyor. format attım açılıp kapanmalar azaldı. sorun psuda değil yeni aldım yine de aynı...hdd nin ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor... pencereden atasım geliyo ama nerde...
  • Açılırken yeniden başlatılması bazende bios da bulunan raid/native ayarlarından yapıyor. Native alındığında düzelir.
  • o ayarı nasıl yapabılırım bi duzeltemedim yenıden baslatma sorunu gectı sanırım ama goruntu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coopuq -- 23 Aralık 2011; 23:49:29 >
  • Görüntü gelmiyorsa ekran kartınızın sağlamlığından eminseniz işlemcinizi söküp yeniden iyice taktığınızdan emin olsun. Değilse anakart destekli bir sorun olabilir.
  • ekran kartı sağlam baska pcde denedim ıslemcıdede sorun yok anakart daha 6aylık bı sıkıntı olacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen ram lerden kaynaklanıyordur.ekran kartı ve ram leri dene.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.