Şimdi Ara

::Pc Tarihi Geri Alıyor::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar laptopta haftada bır tarıh sorunu yasıyorum.Her hafta acıp kapadıgımda tarıhı ocak 2002 ye almıs oluyor..neden olabılır bu sıkıntı daha once yasayan oldumu?

• sanırım bios pili bittiği için oluyor. bu sorunu yaşayan çok kişi var. arama yapsaydınız cevaba daha çabuk ulaşırdınız.
  • kusura bakma dostum ama acmıs bulunduk sıkıntıyı gıdermem ıle alakalı yardımcı olursanız sevınırım
  • bu gibi sorunlarda genelde önce bios pili değiştirilir. marka modele göre değiştirmesi kolay yada zor olabilir.
  • yanı sorun kesınlıkle bıos pılı bıttıgı ıcın oluyor oyle mı?
  • kesin diye birşey diyemem. ama kim bu soruyu sorduysa %90 bios pili çıkar cevabı. ama bilgisayar bu. hiç ummadığınız bi yerden bi çalım atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Arkadaslar laptopta haftada bır tarıh sorunu yasıyorum.Her hafta acıp kapadıgımda tarıhı ocak 2002 ye almıs oluyor..neden olabılır bu sıkıntı daha once yasayan oldumu?

ComboFix i dene derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kral07

quote:

Arkadaslar laptopta haftada bır tarıh sorunu yasıyorum.Her hafta acıp kapadıgımda tarıhı ocak 2002 ye almıs oluyor..neden olabılır bu sıkıntı daha once yasayan oldumu?

ComboFix i dene derim.

tesekkurler arkadaslar bır deneyelım bakalım..
  • arkadaş söylemiş bende yazayım bunun gibi sorunlar bios pilinden kaynaklanır genelde
  • tesekkurler comofix deneyelım olmazsa baska bır secenek kalmıyor herhalde..

saygılarımla
  • Büyük ihtimal bios pili bitmiş
  • quote:

tesekkurler comofix deneyelım olmazsa baska bır secenek kalmıyor herhalde..

saygılarımla

Boşuna harcama bazen zarar veriyor pcye.Bios pili kesin bitmiş bios pilini değiştir en son yapacağın şey combofix olsun
  • bios pil finish
  • Evet katılıyorum combofix zarar verir. Son çare olarak kullan. Bios pilin bitmiş. Sorunun kaynağı bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.