Arkadaslar laptopta haftada bır tarıh sorunu yasıyorum.Her hafta acıp kapadıgımda tarıhı ocak 2002 ye almıs oluyor..neden olabılır bu sıkıntı daha once yasayan oldumu?
sanırım bios pili bittiği için oluyor. bu sorunu yaşayan çok kişi var. arama yapsaydınız cevaba daha çabuk ulaşırdınız.
kusura bakma dostum ama acmıs bulunduk sıkıntıyı gıdermem ıle alakalı yardımcı olursanız sevınırım
bu gibi sorunlarda genelde önce bios pili değiştirilir. marka modele göre değiştirmesi kolay yada zor olabilir.
yanı sorun kesınlıkle bıos pılı bıttıgı ıcın oluyor oyle mı?
kesin diye birşey diyemem. ama kim bu soruyu sorduysa %90 bios pili çıkar cevabı. ama bilgisayar bu. hiç ummadığınız bi yerden bi çalım atabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: xavi06
Arkadaslar laptopta haftada bır tarıh sorunu yasıyorum.Her hafta acıp kapadıgımda tarıhı ocak 2002 ye almıs oluyor..neden olabılır bu sıkıntı daha once yasayan oldumu?
ComboFix i dene derim.
tesekkurler arkadaslar bır deneyelım bakalım..
arkadaş söylemiş bende yazayım bunun gibi sorunlar bios pilinden kaynaklanır genelde