Şimdi Ara

PC temizlik sonrası açılıyor ama ekran gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynarken pc 1 2 saate kapanıyordu. Sonra 2 3 kere tekrar edince açayım temizleyeyim dedim. Temizledim işlemciyi ekran kartını falan. Kapattım ama power butonuna basınca açılıyo fakat ekran gelmiyor. Power butonuna bidaha basınca kapanmıyor. O kadar çıkarıp taktım işlemciyi olmuyor. Amd fx 8320 işlemci. Ekran kartı ise nvidia geforce gt1030 ama onu çıkarmaya çalıştım fakat beceremedim bi türlü. Ramleri çıkarıp taktım olmadı. Psu söküp taktım olmadı. Sorun ne anlamadım. Yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Pc de anlık kapanmaların nedeni genellikle sıcaklık ve psu yetersizliği oluyor. Sizinki büyük ihtimal ile sıcaklıktandı. Psu yetersizliği olsa oyun oynarken 1 saatten önce hiç mi tam yüke girmedi pc, illaki girmiştir.

Şimdiki sorun da ise ya montajda hata var yada temizleme yaparken anakarta zarar verdiniz. Size tavsiyem anakartta bulunan bios pilini sökmeniz daha sonra ekran kartını da sökmeniz akabinde ramler çift slot ise birini sökmeniz ve onboard ekran kartından görüntü almaya çalışmamız. Tabi önce işlemcinin psu kablosunu taktığınızdan emin olun, belki gözden kaçmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail Gerek -- 31 Ağustos 2020; 22:5:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.