Şimdi Ara

PC TOPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam öncelikle herkese iyi akşamlar bilgisayar toplayacağım da anakart işlemci falan bi kaç şey dısında herşeye karar verdim fakat sizin değerli görüşlerinizden yardım almak istiyorum

MSI Vga Radeon Rx 6500

Rampage Rm-420 Black Eagle 

IZOLY Cyberpunk Ax5 6x12cm

Amd Ryzen 5 5600x 3.7ghz

MSI B550m Pro Amd B550

Kingston Fury Beast Rgb Kf432c16bbak2/16 16gb (2x8gb)

toplayacağım sistem budur efendim fakat sistemi topladığım zaman bu parçalardan diğer parçayla herhangi bir sorun uyumsuzluk çıkaracak kısaca pcnin sorunsuz bir şekilde çalışmasına engel olacak bir parça var mıdır hocam kısıtlı bilgimle bu sistemi topladım daha parçaların ayarlarını nasıl yapcam onu da bilmiyorum ve mümkün olduğunca amd uyumlu parçalar kullanmaya özen gösterdim iş işten geçince bi başıma ortada kalmamak için forum actım bi de diğer parçalar için önerileriniz var mıdır iyi günler dilerim.

• Bütçeniz ne kadar?
    Ayrıca depolama kısmı da eksik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerim var, sisteme kaliteli bir Psu ekle. Denildiği gibi depolama da eklenmemiş. Bunlar elinizde varsa bilemem tabi.

• hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim yoksa işlemciyi 3bine anakartı da 4bine alacaktım..

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

hocam 18bin civarı bi bütçem var ve evet bi kaç şey dışında depolamayı da ima etmiştim zaten karar verdiğim parçaları da yazdım

• sreylare kullanıcısına yanıt

hayır yok maalesef, sizin de tercih ettiğiniz bi psu var mıdır acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Almanyadan Pc Toplama
    6 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.