Öncelikle merhaba 3.000 tl gibi bir paraya pc toplayacağım ancak kafama takılan sorular var ve bilgili kişilerin bana yardımcı olmasını çok isterim
2 arkadaşımda bana pc topladı ancak birisi diyor ki o işlemci o ekran kartını kaldırmaz ve sorun çıkartır hiç bir şey oynamayazsın
Bir arkadaşım bunu topladı ama diğeride işlemci çok düşük kalır o ekran kartıyla sorun yaşarsın dedi diğeri ise bu aşağıdakini topladı
ve buna uyumlu 3 şey daha var
Şimdi size sorum hangisi daha mantıklı veya daha iyi olur benim için şimdiden teşekkürler yardımınız için
Ryzen sistemlere yönelmeniz çok daha mantıklı olur, Şöyle bir sisteme yönelebilirsiniz, İşlemci o ekran kartına darboğaz yapar kaldırmaz diyen arkadaş bilgisayarlar hakkında hiçbirşey bilmiyor galiba İleride 8GB RAM daha alırsanız çok iyi olur:
Ryzen sistemlere yönelmeniz çok daha mantıklı olur, Şöyle bir sisteme yönelebilirsiniz, İşlemci o ekran kartına darboğaz yapar kaldırmaz diyen arkadaş bilgisayarlar hakkında hiçbirşey bilmiyor galiba İleride 8GB RAM daha alırsanız çok iyi olur: