Şimdi Ara

Pc Toplattırıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günümüzdeki oyunları en üst seviyede rahatça oynayabileceğim bir bilgisayar toplattırmak istiyorum. Vatan Computer'da toplattırmayı düşünüyorum. Bütçem 1700 TL. Bilgisayar'ı nasıl toplattıracağımı çok bilmiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum veya sizce bu fiyata iyi performans gösterecek hazır bir bilgisayar alabilirmiyim. Bana yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Enesbrknn

Arkadaşlar günümüzdeki oyunları en üst seviyede rahatça oynayabileceğim bir bilgisayar toplattırmak istiyorum. Vatan Computer'da toplattırmayı düşünüyorum. Bütçem 1700 TL. Bilgisayar'ı nasıl toplattıracağımı çok bilmiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum veya sizce bu fiyata iyi performans gösterecek hazır bir bilgisayar alabilirmiyim. Bana yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum

hazır bilgisayar derken hazır kasa bilgisayar yani markalı bilgisayar kesinlikle alma.toplama al öncelikle onu söyleyeyim.bı konuda sana tavsiye edecek baya uzman var bu forumda ama sıfırdan 1700 e alacaksan bilgisayarı hepsini tek tek tavsiye edemiyeceğim ama bütçene göre önereceğim ekran kartı şu olur:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx660-dc2o-2gd5-gtx660-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62724

geri kalan 1200 lirayada toplarsın amd işlemci seçersen güzel birşeyler:)

• Sistem Tavsiyeleri bölümüne konu aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enesbrknn

Arkadaşlar günümüzdeki oyunları en üst seviyede rahatça oynayabileceğim bir bilgisayar toplattırmak istiyorum. Vatan Computer'da toplattırmayı düşünüyorum. Bütçem 1700 TL. Bilgisayar'ı nasıl toplattıracağımı çok bilmiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum veya sizce bu fiyata iyi performans gösterecek hazır bir bilgisayar alabilirmiyim. Bana yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum

Sistem tavsiyeleri bölümünde bir çok arkadaşımız yardımcı olacaktır ama bjk murat ı dinle.Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Pc topluyorum yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.