Arkadaşlar günümüzdeki oyunları en üst seviyede rahatça oynayabileceğim bir bilgisayar toplattırmak istiyorum. Vatan Computer'da toplattırmayı düşünüyorum. Bütçem 1700 TL. Bilgisayar'ı nasıl toplattıracağımı çok bilmiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum veya sizce bu fiyata iyi performans gösterecek hazır bir bilgisayar alabilirmiyim. Bana yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Enesbrknn
Arkadaşlar günümüzdeki oyunları en üst seviyede rahatça oynayabileceğim bir bilgisayar toplattırmak istiyorum. Vatan Computer'da toplattırmayı düşünüyorum. Bütçem 1700 TL. Bilgisayar'ı nasıl toplattıracağımı çok bilmiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum veya sizce bu fiyata iyi performans gösterecek hazır bir bilgisayar alabilirmiyim. Bana yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum
1700 lira bütçeyle bütün oyunları en üst seviyede oynayabileceğin bir sistem toplanmaz maalesef arkadaşım.. Ya bütçeyi 2500 lira falan yapacaksın, ya da orta seviye AMD tabanlı makul bir sistem toplayıp, gerektiğinde ayarları biraz kısarak tüm oyunları oynayacaksın.. :) İyi bir sistem istiyorsan da bu paraya Vatan son tercihin olmalıdır bana göre..
olabilenin en iyisi budur.
Vatanda al parçaları onlar birleştirir zaten ücretsiz sen eve gelince format atarsın birtek onuda biliyor olman lazım.
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 201 TL
COOLER MASTER RC-K350 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 265 TL +2 Tane COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN 45TL
ASUS HD7870 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 515 TL
Toplam : 1730 TL
Hepsi birbirine uyumlu, stabil, sorunsuz, kaliteli parçalar.
Hayırlı olsun , sonuçları benimle paylaş
bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: Enesbrknn
olabilenin en iyisi budur.
Vatanda al parçaları onlar birleştirir zaten ücretsiz sen eve gelince format atarsın birtek onuda biliyor olman lazım.
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 201 TL