Arkadaşlar sistemi aşağıda belirttim bu sistem içerisinde problem yaşayabileceğim herhangi bir parça var mıdır? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de 600w'lık kasa yeterli olur mu sizce?
Arkadaşlar sistemi aşağıda belirttim bu sistem içerisinde problem yaşayabileceğim herhangi bir parça var mıdır? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de 600w'lık kasa yeterli olur mu sizce?
Problem Yok. Ben FX 6100'ü sevmiyorum çünkü çekirdeklerinin zayıflığından nerdeyse çok çekirdek destekli oyunlarda bile AMD Phenom II geçer oluyor. Ama bu tercih meselesi ve FX 6100'ün fiyatı da uygun.
quote:
Orijinalden alıntı: veyiscan
6100 ile 6300 arasında 30 TL fark var. 6300 almanız yararınızadır.
FX6100 için ısınıyor muhabbetleri çok yaygın, ben de ekran kartından kısmak istemediğim için işlemciden kıstım ama yeterli geleceğini düşünüyorum yanılıyor muyum? sizce
quote:
FX6100 için ısınıyor muhabbetleri çok yaygın, ben de ekran kartından kısmak istemediğim için işlemciden kıstım ama yeterli geleceğini düşünüyorum yanılıyor muyum? sizce
bence FX 6300 almaya çalışmalısın, merak etme ısınıyor lafları abartı.
30tl'lik fark çok bir şey değilmiş peki bu fark pc'nin performansını ne kadar etkiler yani çok fazla bir fark yaratır mı?
quote:
30tl'lik fark çok bir şey değilmiş peki bu fark pc'nin performansını ne kadar etkiler yani çok fazla bir fark yaratır mı?
Git şu kartın düzünü al. 34 tl daha ucuza,Al sana fx 6300 ün parası çıktı işte. Hay, O.C si olmayıversin,göz boyamaktan başka bi halt değil.
Farka gelince ,6100 oyun için cılız bi işlemcidir,6300 kanlı canlı,tombul bi bebek gibidir.
20TL daha ekleyip kasayı Corsair 200R 550W alabilirsiniz .
@veyiscan
quote: