Bildirim
pc yavaşlasında acaba hardisktemi sorun war
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1-kafa atıyorsa pek güvenme o hddye..forumda ya da google da "hdtune" isimli ücretsiz yazılımla bad sektör durumunu kontrol et.
2-disk birleştirme,gereksiz verileri,internet geçmişini temizleme vs.gibi işlemleri yapmıyorsan bi süre sonra yavaşlaması normal.
3-xp kullanıyorsan 256 mb ram ile pek bir performans bekleme zaten..ama aşırı bir yavaşlama söz konusu ise yukarda dediklerimi gözden geçir -
eyw -
çok geç oldu ama cvp nese ben bu progrAMı yükledim walla ne yararı war sölemedinde en sonunda pcye format attım kendine geldi inş. yine 10 gbta kdar dolunca yavaşlama yapmaz aslında bunun nedeni ne bunu öğrenmek istiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: 55rock55
çok geç oldu ama cvp nese ben bu progrAMı yükledim walla ne yararı war sölemedinde en sonunda pcye format attım kendine geldi inş. yine 10 gbta kdar dolunca yavaşlama yapmaz aslında bunun nedeni ne bunu öğrenmek istiyorum
HDD tune ile error scan yapsa idiniz, hdd nizde ozuk satıh olup olmadığını anlar, ona göre bozuk satıhları tamir etmeye çalışlırdınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X