merhaba arkadaşlar pc ye format atmam gerekiyor ve her zaman cd ıle ugraşmaktan yoruldum flash bellekten at diyeceksiniz onuda bırne kaptırdım malesef atamıyorum cd sız format atmayı öğrenmek istiyorum fakat benım pc laptop değil sanırım bu özellik laptoplarda olan bişey ve masa üstünede uyarlanmıştır dıye düşünüyorum pc yı kendım topladığım için özel bi format cd mde yok kısacası yarıdmlarınızı beklıyorum
Windows cd isosunu internetten indir. Bir iso programı ile mesela poweriso gibi iso dosyasını açıp dosyaları D: ye kopyala... Sonra setup tıkla kurulum başlar...Gerisi normal windows kurulumu gibi... Eski windows windowsold klasörü olarak kalır onu sonra silersin...
aynı şekilde yapıyorum fakat uyumluluk diye bır şey geliyor uyumlugu araştırlıyor dıyo ve çıkıyo
Hocam internetten iso kalıbını indirmeyi beklemek yerine CD'den yada USB bellekten format atın derim.
Turuncukus
kullanıcısına yanıt
hocam 8.1 indirdim usb ye attım format atmayı denıyorum. usb den atmayıp demontoolsa bootl adım direk fıormat atmayı denıycem hayırlısı artık :D
quote:
Orijinalden alıntı: hd6850
merhaba arkadaşlar pc ye format atmam gerekiyor ve her zaman cd ıle ugraşmaktan yoruldum flash bellekten at diyeceksiniz onuda bırne kaptırdım malesef atamıyorum cd sız format atmayı öğrenmek istiyorum fakat benım pc laptop değil sanırım bu özellik laptoplarda olan bişey ve masa üstünede uyarlanmıştır dıye düşünüyorum pc yı kendım topladığım için özel bi format cd mde yok kısacası yarıdmlarınızı beklıyorum
iso olark netten indr demoon tools ile aç kur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme