Şimdi Ara

Pc ye format atınca resimler gider mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptop a format arttiricam ama tüm resimler windows c de klasörün içinde.Sorun şu ki pc açılınca hata kodu veriyor ve açılmadığı için resimlere ulaşamıyorum.Format attirinca resimler gider mi acaba ? Veya giderse geri getirme şansım olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yanlış bilmiyorsam bilgisayarcıda sistem kurtarma yapılarak dosyalar korunabiliyodu. Ama bilen birisinin cevabını beklesen daha iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇakmaRetro kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• Bilen yok mu yav ?

• pc ye format atarsan resımler gider

fotoları geri getirme olayıda sen şuanki bilgisayar bilginle halledemezsin %100' ü zaten gelmez diye biliyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenli modda pcyi açmayı denediniz mi?

Yanlıs hatırlamıyorsam c ye format atıp sistemi kuracak o yüzden resimlerin gitme ihtimali yüksek

cd veya flash belleğe şu programı indirip kur pcni açacaktır. Oradan da verilerini çekersin
    Nejdat Delioğluyoutube
    Hiren's BootCD 15.2 Kurulumu Ve Kullanımı Sesli Anlatım
    https://www.youtube.com/watch?v=RS-VuWIaDHs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 12 Nisan 2019; 15:38:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem c de kuruluysa gider belki yeni kurulumdan sonra hdd'den silinen dosyaları kurtarma programları var o şekilde ulaşabilirsin
  • Windows 10 Recovery 0xc000000f hatası veriyor hocam kurtarma seçenekleri veriyor hepsini denedim olmadi aynı ekrana dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldplay3517 -- 12 Nisan 2019; 16:40:18 >
  • Dosyalar C'deyse silinir ama hard diski şöyle bir cihazla başka bir bilgisayara bağlayıp USB bellek gibi açarak dosyaları alabilirsiniz. Başıma gelmişti, ben öyle yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldplay3517

Windows 10 Recovery 0xc000000f hatası veriyor hocam kurtarma seçenekleri veriyor hepsini denedim olmadi aynı ekrana dönüyor
    internetten o hata kodunu arat hocam cıkar cözümü
  • Cıktı çıkmasınada olmuyor benim pc de..

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldplay3517

Cıktı çıkmasınada olmuyor benim pc de..
    hocam o zaman dediğim gibi siz bir cd bulun o programı uygun şekilde yazdırıp pcyi açın.
    Boot ekranından cdyi format atma şekline getirip takacaksınız sonra da mini xpyi seçip, pc açılır
  • Eğer C sürücüsündeyse sende format sırasında C klasörünü silersen ki silmek zorundasın içindeki resimler değil herşey silinir diğer türlü D sürücüsüne windows u kurarsın c:/user/kullanıcıadı/resimler klasörüne ulaşıp resimleri alırsın

yada içinde windows,linux kurulu bir bellek,dvd yardımıyla boot eder içindeki verileri başka bir diske alır komple bilgisayarındaki sürücüleri siler temiz kurulum yaparsın

bilgisayarcıya götür hallederler
  • Sistemi C diskine kurmuşsunuzdur büyük bir ihtimal. Format atarsanız yine C diskine atarsınız ve resimleriniz silinir. En güvenli yöntem live cd bir linux (linux mint tavsiyem) ile C diskine ulaşıp resimleri yedekleyin ya da C diskini biçimlendirmeden C diskine Windows kurulumu yapın C diskinde eski sistem dosyaları kalabilir ama tehlikeli bir yöntem.

• Diski bicimlendirmeden format atarsan C diskinde windows.old yedek klasörü olusturur.Dosyaların oyunların hepsi içerisinde olur.Ama setuplar calısmaz bilgi verim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün borneo resimlerin gider

• Harddiski çıkart laptoptan, dosyaları telefonu veya bilgisayar kopyala.
  • Usb den calışan Windows yap 1 tane( araştır nette var) bilgileri harici depolamaya kopyala sonra istediğini yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoyildiz88 -- 12 Nisan 2019; 18:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Dosyalar C'deyse silinir ama hard diski şöyle bir cihazla başka bir bilgisayara bağlayıp USB bellek gibi açarak dosyaları alabilirsiniz. Başıma gelmişti, ben öyle yaptım.
    https://urun.n11.com/hard-disk/usb-to-sata-hdd-harddis-kablo-baglati-kablosu-harici-cevirici-apa-P299737792?gclid=Cj0KCQjw7sDlBRC9ARIsAD-pDFrHsTICvYalQzvdG-87IjIKLNX2ffj59WI3ubQKWc7kI0NKGCuG7twaAnMWEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
    işlevsel bi şeymiş bu ya işe yarıyorsa alıp kenarı koymak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.