Şimdi Ara

Pc ye format atınca resimler gider mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptop a format arttiricam ama tüm resimler windows c de klasörün içinde.Sorun şu ki pc açılınca hata kodu veriyor ve açılmadığı için resimlere ulaşamıyorum.Format attirinca resimler gider mi acaba ? Veya giderse geri getirme şansım olur mu ?

• Up
  • Yanlış bilmiyorsam bilgisayarcıda sistem kurtarma yapılarak dosyalar korunabiliyodu. Ama bilen birisinin cevabını beklesen daha iyi olur.
  • ÇakmaRetro kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam
  • Bilen yok mu yav ?
  • pc ye format atarsan resımler gider

fotoları geri getirme olayıda sen şuanki bilgisayar bilginle halledemezsin %100' ü zaten gelmez diye biliyorum ben
  • güvenli modda pcyi açmayı denediniz mi?

Yanlıs hatırlamıyorsam c ye format atıp sistemi kuracak o yüzden resimlerin gitme ihtimali yüksek

cd veya flash belleğe şu programı indirip kur pcni açacaktır. Oradan da verilerini çekersin
    Nejdat Delioğluyoutube
    Hiren's BootCD 15.2 Kurulumu Ve Kullanımı Sesli Anlatım
    https://www.youtube.com/watch?v=RS-VuWIaDHs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 12 Nisan 2019; 15:38:5 >

• sistem c de kuruluysa gider belki yeni kurulumdan sonra hdd'den silinen dosyaları kurtarma programları var o şekilde ulaşabilirsin
  • Windows 10 Recovery 0xc000000f hatası veriyor hocam kurtarma seçenekleri veriyor hepsini denedim olmadi aynı ekrana dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldplay3517 -- 12 Nisan 2019; 16:40:18 >
  • Dosyalar C'deyse silinir ama hard diski şöyle bir cihazla başka bir bilgisayara bağlayıp USB bellek gibi açarak dosyaları alabilirsiniz. Başıma gelmişti, ben öyle yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldplay3517

Windows 10 Recovery 0xc000000f hatası veriyor hocam kurtarma seçenekleri veriyor hepsini denedim olmadi aynı ekrana dönüyor
    internetten o hata kodunu arat hocam cıkar cözümü
  • Cıktı çıkmasınada olmuyor benim pc de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldplay3517

Cıktı çıkmasınada olmuyor benim pc de..
    hocam o zaman dediğim gibi siz bir cd bulun o programı uygun şekilde yazdırıp pcyi açın.
    Boot ekranından cdyi format atma şekline getirip takacaksınız sonra da mini xpyi seçip, pc açılır
  • Eğer C sürücüsündeyse sende format sırasında C klasörünü silersen ki silmek zorundasın içindeki resimler değil herşey silinir diğer türlü D sürücüsüne windows u kurarsın c:/user/kullanıcıadı/resimler klasörüne ulaşıp resimleri alırsın

yada içinde windows,linux kurulu bir bellek,dvd yardımıyla boot eder içindeki verileri başka bir diske alır komple bilgisayarındaki sürücüleri siler temiz kurulum yaparsın

bilgisayarcıya götür hallederler
  • Sistemi C diskine kurmuşsunuzdur büyük bir ihtimal. Format atarsanız yine C diskine atarsınız ve resimleriniz silinir. En güvenli yöntem live cd bir linux (linux mint tavsiyem) ile C diskine ulaşıp resimleri yedekleyin ya da C diskini biçimlendirmeden C diskine Windows kurulumu yapın C diskinde eski sistem dosyaları kalabilir ama tehlikeli bir yöntem.
  • Diski bicimlendirmeden format atarsan C diskinde windows.old yedek klasörü olusturur.Dosyaların oyunların hepsi içerisinde olur.Ama setuplar calısmaz bilgi verim.
  • Bütün borneo resimlerin gider
  • Harddiski çıkart laptoptan, dosyaları telefonu veya bilgisayar kopyala.
  • Usb den calışan Windows yap 1 tane( araştır nette var) bilgileri harici depolamaya kopyala sonra istediğini yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoyildiz88 -- 12 Nisan 2019; 18:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Dosyalar C'deyse silinir ama hard diski şöyle bir cihazla başka bir bilgisayara bağlayıp USB bellek gibi açarak dosyaları alabilirsiniz. Başıma gelmişti, ben öyle yaptım.
    işlevsel bi şeymiş bu ya işe yarıyorsa alıp kenarı koymak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.