Bildirim
Pc ye format atınca resimler gider mi?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Yanlış bilmiyorsam bilgisayarcıda sistem kurtarma yapılarak dosyalar korunabiliyodu. Ama bilen birisinin cevabını beklesen daha iyi olur. -
Sağolun hocam -
Bilen yok mu yav ? -
pc ye format atarsan resımler gider
fotoları geri getirme olayıda sen şuanki bilgisayar bilginle halledemezsin %100' ü zaten gelmez diye biliyorum ben -
güvenli modda pcyi açmayı denediniz mi?
Yanlıs hatırlamıyorsam c ye format atıp sistemi kuracak o yüzden resimlerin gitme ihtimali yüksek
cd veya flash belleğe şu programı indirip kur pcni açacaktır. Oradan da verilerini çekersinNejdat DelioğluyoutubeHiren's BootCD 15.2 Kurulumu Ve Kullanımı Sesli Anlatımhttps://www.youtube.com/watch?v=RS-VuWIaDHs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 12 Nisan 2019; 15:38:5 >
-
sistem c de kuruluysa gider belki yeni kurulumdan sonra hdd'den silinen dosyaları kurtarma programları var o şekilde ulaşabilirsin -
Windows 10 Recovery 0xc000000f hatası veriyor hocam kurtarma seçenekleri veriyor hepsini denedim olmadi aynı ekrana dönüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldplay3517 -- 12 Nisan 2019; 16:40:18 > -
Dosyalar C'deyse silinir ama hard diski şöyle bir cihazla başka bir bilgisayara bağlayıp USB bellek gibi açarak dosyaları alabilirsiniz. Başıma gelmişti, ben öyle yaptım. urun.n11.comUsb To Sata Hdd Harddis Kablo Bağlatı Kablosu Harici Çevirici Apa - n11.comhttps://urun.n11.com/hard-disk/usb-to-sata-hdd-harddis-kablo-baglati-kablosu-harici-cevirici-apa-P299737792?gclid=Cj0KCQjw7sDlBRC9ARIsAD-pDFrHsTICvYalQzvdG-87IjIKLNX2ffj59WI3ubQKWc7kI0NKGCuG7twaAnMWEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
-
internetten o hata kodunu arat hocam cıkar cözümüquote:
Orijinalden alıntı: Coldplay3517
Windows 10 Recovery 0xc000000f hatası veriyor hocam kurtarma seçenekleri veriyor hepsini denedim olmadi aynı ekrana dönüyor -
Cıktı çıkmasınada olmuyor benim pc de.. -
hocam o zaman dediğim gibi siz bir cd bulun o programı uygun şekilde yazdırıp pcyi açın.quote:
Orijinalden alıntı: Coldplay3517
Cıktı çıkmasınada olmuyor benim pc de..
Boot ekranından cdyi format atma şekline getirip takacaksınız sonra da mini xpyi seçip, pc açılır -
Eğer C sürücüsündeyse sende format sırasında C klasörünü silersen ki silmek zorundasın içindeki resimler değil herşey silinir diğer türlü D sürücüsüne windows u kurarsın c:/user/kullanıcıadı/resimler klasörüne ulaşıp resimleri alırsın
yada içinde windows,linux kurulu bir bellek,dvd yardımıyla boot eder içindeki verileri başka bir diske alır komple bilgisayarındaki sürücüleri siler temiz kurulum yaparsın
bilgisayarcıya götür hallederler -
Sistemi C diskine kurmuşsunuzdur büyük bir ihtimal. Format atarsanız yine C diskine atarsınız ve resimleriniz silinir. En güvenli yöntem live cd bir linux (linux mint tavsiyem) ile C diskine ulaşıp resimleri yedekleyin ya da C diskini biçimlendirmeden C diskine Windows kurulumu yapın C diskinde eski sistem dosyaları kalabilir ama tehlikeli bir yöntem. -
Diski bicimlendirmeden format atarsan C diskinde windows.old yedek klasörü olusturur.Dosyaların oyunların hepsi içerisinde olur.Ama setuplar calısmaz bilgi verim. -
Bütün borneo resimlerin gider -
Harddiski çıkart laptoptan, dosyaları telefonu veya bilgisayar kopyala. -
Usb den calışan Windows yap 1 tane( araştır nette var) bilgileri harici depolamaya kopyala sonra istediğini yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoyildiz88 -- 12 Nisan 2019; 18:19:52 > -
işlevsel bi şeymiş bu ya işe yarıyorsa alıp kenarı koymak lazımquote:
Orijinalden alıntı: Emre D
Dosyalar C'deyse silinir ama hard diski şöyle bir cihazla başka bir bilgisayara bağlayıp USB bellek gibi açarak dosyaları alabilirsiniz. Başıma gelmişti, ben öyle yaptım.urun.n11.comUsb To Sata Hdd Harddis Kablo Bağlatı Kablosu Harici Çevirici Apa - n11.comhttps://urun.n11.com/hard-disk/usb-to-sata-hdd-harddis-kablo-baglati-kablosu-harici-cevirici-apa-P299737792?gclid=Cj0KCQjw7sDlBRC9ARIsAD-pDFrHsTICvYalQzvdG-87IjIKLNX2ffj59WI3ubQKWc7kI0NKGCuG7twaAnMWEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Benzer içerikler
- kumru yumurtası kaç günde çıkar
- 103.03 yılda bir sağlık kontrolü nasıl yapılır
- sosis çiğ yenir mi
- hangi mikroskop almalı
- polislik zor mu
- yeşil nasim
- bim karavan
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X