Şimdi Ara

Pc ye hiçbir şekilde Vista yükleyemiyorum,Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar,ben bilgisayara vista yüklemek istiyorum,ancak hiçbir şekilde yükleyemiyorum.Nasıl derseniz anlatıyım,elmide bir vista cd si var daha once vistayı yükleyip denemiş ve silmiştim bu cd ile,şimdi yine bu cd ile deniyorum windows xp acıkken yükle diyorum dosyalar yükleniyor diyo klasörler genişletiliyo diyo sonra restart yapıyo ve vistanın şu çizgilerin gidip geldigi ekranda kilitleniyo kalıyo,boot ediyim diyorum,biosa girip cd yi 1. sürücü yapıyorum,digerlerini disabled yapıyorum,biostan sonra cd yi okuyo loading files diyo,ama sonra yine o açılış ekranında kilitleniyo,bazende o ekranı geçip siyah bi ekranda kalıyo,cd de bi sorun var diye baska cd ler denedim,5 farklı cd den hiçbir şekilde yükleyemedim,hepsi aynı şekilde windows açıkken yüklemeye çalışıp ilk restart ta kilitleniyo dedigim yerde,boot edip yükleyim diyorum bu seferde aynı yerde kilitleniyo,bilgisayarım vistayı kaldıracak güçte,önceden yükledigimde baya yüksek puan vermisti.nasıl oluyo neden yükleyemiyorum anlamadım.sonra yükleme yarıda kaldıgı için windows açılınca 2 seçenek geliyo,eski sürümü kullan yüklemeye devam et diye.bütün hdd yi defalarca formatladım,sıfırdan xp kurup defalarca denedim.olmuyo olmuyo pc ye hiçbir şekilde vista yükleyemiyorum.ne yapmam gerekiyo arkadaslar,yardımcı olursanız sevinirim...
    PC nin özellikleri,asus m2n mainboard amd athlon x2 3800+ işlemci 4 gb ram ati radeon x1950xt ekran kartı var,bu asus ana kartların boot konusunda bi korumaları falan mı var anlamadım.

• bilgisi olan yok mu arkadaslar?çok acilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.