Şimdi Ara

PC'ye Takılan Yeni bir HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selam.Biraz uzun bi soru ama ilgilenirseniz sevinirim.Yeni anakart takılması sebebiyle 200 GB lık HDD yi bağlayacak yer kalmadığından şu an kullanamıyorum.Tabii Dvd yazıcıyı kullanmaktan vazgeçersem sorun yok.Şu anda 40 GB'lık Hdd ile sistemim normal çalışmakta.
    Diğer harddiskte Windows kurulu olmadığından pc açılmıyor ya da ben açmayı beceremiyorum..Harddisk arkasındaki jumper ayarları ile ilgili bir sorun mu acaba.Bağlantıları düzgün yaptıktan sonra kurulu olan XP'yi 200 GB'lık HDD'ye kurabilmek mümkün olabilecek mi. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevincem.Zira bugün arefe dolayısıyla evine gidemeyen bayram alışverişine çıkamayan bilgisayarcı arkadaş burnundan soluyordu bugün.üzerine de fazla gidemedim doğrusu...

• sadece 200gb lik hdd ye windovs kur sadece onla kur mavi ekran çıkması lazım ozaman snde orjinal cd ile kuırmayı deneyebilirsin..
  • hsnac cevap için sağol.Dediğinizi uygulamaya çalışcam.
  • Biraz da acemilikten olsa gerek maalesef sorunumu gideremedim.İlk aşamada kur dosyaları kopyaladı,sürücüyü biçimlendir safhası epeyce bir sürdükten sonra kurulum devam edemedi.Nerede hata yaptığımı bilmiyorum.
  • Tam olarak nerde hata verdi?
  • Merhaba.Tüm D.H.cilerin Bayramını Kutlarım.Dün geç vakit olduğundan artık pes ettim.Ana kart değişikliğinden sonra zaten bilgisayar F1 tuşuna basmadan karşılama ekranı gelmiyo.Kurulumda ''Kur dosyaları yüklüyor'' safhasından sora XP'nin nereye kurulacağı işlemi de normal. bu işlemden sonra 15 sn sonra Bilgisayar başlatılır uyarısı ve bilgisayar kapanıp tekrar açılıyo fakat işlem kaldığı yerden devam etmiyo ve en başa dönüyo.Yani kurulum devam edemiyor.
  • arkadaşlar bendede 160+40lık hdd var 40 lıkta sisten dosyaları var 160lıkda ise normal bilgiler var ama benimde mavi ekran geliyor ve bazı programlarımı otomatik kapatıyor banada yardımcı ola bilirmisiniz(jumper ayarlarında problem yok )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.