Şimdi Ara

Pc yi kapatmak için kapatma butonuna basınca (başlattan) pc yeniden başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorun şu. pc yi kapatmak için kapatma butonuna basınca (başlattan) pc yeniden başlıyor bunu kaç kere denedim ama her defasında yeniden başlıyor ve ilk defa bölye bir sorunla karşı karşıya geldim. lütfen cvp atın çok sinir oldum bu duruma
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu benimde başıma gelmişti, aygıt yöneticisinden, eylem sekmesinden donanım değişikliklerini taratıp sorunlu olanı söyleyebilir misin? (Sorunlu Olan Sarı Ünlemli Olarak kendini gösterecektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorryChief -- 23 Ocak 2010; 2:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorryChief

Bu benimde başıma gelmişti, aygıt yöneticisinden, eylem sekmesinden donanım değişikliklerini taratıp sorunlu olanı söyleyebilir misin? (Sorunlu Olan Sarı Ünlemli Olarak kendini gösterecektir)

hocam dediğin gibi yaptım aygıt yöneticisine girdim orda diğer aygıtlardan sm bus denetleyicisi sarı bi şekilde duruyor
  • Masaüstü sağrı tık.Özellikler.Güç seçenekleri.Power tuşu görevini Bilgisayarı Kapat yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Masaüstü sağrı tık.Özellikler.Güç seçenekleri.Power tuşu görevini Bilgisayarı Kapat yapın

usta öyle zaten :S anlamadım nasıl bi şeydir bu
  • Olası seçenekler;

1 - Bios ayarlarını sıfırla
    2 - Olmaz ya oldu diyelim anakarttaki Power kablosuyla Reset kablosunun yeri değişmiştir .
    3 - DH | equ* söylemiş zaten
    4 - İşletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir ...
  • Bilgisayarıma Sağ Tıkla>Özellikler>Gelişmiş Sekmesine Gir>Başlangıç Ve Kurtarmadan Ayarlara Gir ve Otomatik Olarak Yeniden Başlat Sekmesini Kaldır. Benim sorunda Bilgisayarı kapat diyince Mavi Ekran Hatası çıkıyor gibi oluyordu hemen reset atıyordu. Saniye bile sürmüyordu. O Sekmeyi kaldırdım Mavi Ekran Hatasını gördüm.
    Sorunun Çözümünü ise O Sarı Ünlemli Aygıtları Devre Dışı bırakarak Sağladım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilgisayarıma Sağ Tıkla>Özellikler>Gelişmiş Sekmesine Gir>Başlangıç Ve Kurtarmadan Ayarlara Gir ve Otomatik Olarak Yeniden Başlat Sekmesini Kaldır. Benim sorunda Bilgisayarı kapat diyince Mavi Ekran Hatası çıkıyor gibi oluyordu hemen reset atıyordu. Saniye bile sürmüyordu. O Sekmeyi kaldırdım Mavi Ekran Hatasını gördüm.

bende de bus bilmem ne sarı olarak duruyor onu devre dışı bırakırsam pc de bi aksaklık olur mu kardeş?
  • bilgisayarı kapatmayı güvenli modda deneyiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajm-eray

quote:

Bilgisayarıma Sağ Tıkla>Özellikler>Gelişmiş Sekmesine Gir>Başlangıç Ve Kurtarmadan Ayarlara Gir ve Otomatik Olarak Yeniden Başlat Sekmesini Kaldır. Benim sorunda Bilgisayarı kapat diyince Mavi Ekran Hatası çıkıyor gibi oluyordu hemen reset atıyordu. Saniye bile sürmüyordu. O Sekmeyi kaldırdım Mavi Ekran Hatasını gördüm.

bende de bus bilmem ne sarı olarak duruyor onu devre dışı bırakırsam pc de bi aksaklık olur mu kardeş?

dediğini yaptım mavi ekran çıktı sonra da bus denetleyicisini devre dışı bırakarak kapattım yine mavi ekran verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kajm-eray
    dediğini yaptım mavi ekran çıktı sonra da bus denetleyicisini devre dışı bırakarak kapattım yine mavi ekran verdi.

Dediğim Gibi Kardeş Aynı Sorun Bende de Vardı. Aslında Bilgisayarı Kapat Deyince Reset Atmıyor Bir Hatadan Dolayı Kapatamıyor. Ben Sorunu mu Öyle Çözmüştüm. O Devre Dışı Bıraktığın Aygıttan Sonrada Çözüm Olmadıysa Onu Tekrar Aktif Etsen Daha İyi Olur, Başka Sorunlarda Çıkarmasın. Biraz Daha Dikkatli Bakabilir misin? Başka Sarı Ünlemli Veya Devre Dışı Kalmış Bir Aygıt Var mı? Özellikle Sistem Aygıtlarındakine Bakarsan Daha İyi Olur.

O da Yoksa Sistem Geri Yüklemeyi Dene Bir İstersen, Tarihi Bu Sorun Çıkmadan Önceki Tarihten Biraz Daha Önceye Alırsan Daha İyi Olur.( Ama Bunu Denemeden Önce Kesinlikle Bilgisayarı Yeniden Başlatmanı Öneririm, Bakalım Mavi Ekran Sorunu Kendini Burada da Gösterecek mi? Hatırladığım Kadarıyla Bu Yolu Ben Denememiştim)

Bunlardan Önce Şunuda Yapsan İyi Olur, Gelen Hatanın Bir Fotoğrafını Çekip Buraya Koyarsan Belki Sorunu Oradan Anlayıp Yardımcı Olacak Arkadaşlarımız Olabilir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.