Şimdi Ara

PCB Baskı devre derdine son! Tekrar Üretime Girdik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
31.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AUTOCAD te çizilmiş devreleri de işliyormusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekocakaya

Slmlar,

Deneme kartını bayram öncesi sipariş ettik bi 10 günü alır gelmesi sanırım.Çok güzel bir kart fiyatıda uygun.Gümrüğe takılmazsa çok güzel olucak

Kampanyamız Haftaya pztesi başlıcak ve bir ay boyunca geçerli olucak.

20x20cm e kadar tek yüzlü tüm kartlar 10 YTL + PCB ücreti şeklinde olucak.

Kolay Gelsin

Kargo parası nek kadar ödeyeceksiniz acaba?
    Ne kadara aldınız acaba(lcd dahil)

Bir daha sipariş etmeyi düşünür müsünüz???
  • Kartı tekrardan sipariş edebiliriz 80$ ups ile getirme kargo parası verdik gümrükte problem olmazsa haftaya elimizde olur.

Autocadden baskı devre malesef çıkartamıyoruz.Yapması gerçekten çok uğraştırıyor açıkcası tekrardan bir baskı devre programında çizmek daha işimize geliyor :)

İlginize teşekkürler kolay gelsin
  • Arkadaşlar yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutlar sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmenizi dileriz.

Kocaeli Otomasyon
  • Arkadaşlarlar yaptığımız kazıma işlerinden bazılarının görüntüleri;

Resim-1

Resim-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 1 Ocak 2008; 21:59:25 >
  • Fiyat Listemiz Güncellenmiştir.Donanim haber üyelerine özel fiyatlardır.

Yoğun ilginiz için teşekkürler

Yeni PCB Fiyat Listesi

Kocaeli Otomasyon
  • Sayın ekocakaya elimde 185 x 260 ebadında bir kart var.Bundan 10 tane yaptırmak istiyorum.Eagle ve Ares çizim programlarını kullanmadığım için autocad de çizdim.acad dfx. dosyasıda üretiyor.Eğer ilgilenirseniz fiyat teklifinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar Slmlar,

Kart imalatımızla ilgili bir kaç noktaya değinmek istedim.Öncelikle yoğun ilginiz için donanimhaber ailesine çok teşekkür ederiz.

1. Yollar arası minimum 0.25mm boşluk bırakılması
    2. Kartların dış çevrelerinin ne kadar olacağı

konularına dikkat ederseniz çok daha kaliteli kartlarınızı hazırlayabileceğiz.

Kolay Gelsin
  • yurtdışından sipariş veren arkadaslardan ses soluk yok ne oldu acep..
  • ya dostum sorma ürün gümrüğe bir takıldı 15 gündür uğraşıyoruz.Gümrükteki memurlar bu kartın programlanabilir bir kart olduğunu ve CE belgesi olması gerektiğini söylediler.Tamam dedik adamlardan istedik faksladılar gösterdik adamlara sonrasında proforma fatura ile gelmişti.Dedilerki orjinali lazım faturanın tamam dedik onuda fakslattık.Herşey çok güzel gidiyor dedik geldi vergi işlemlerine fatura tutarı 95 dolar buna karşı çıkan gümrük + kdv+ gümrük komisyoncusu + ordino++++++ = 648 YTL ödeme çıkardılar.

Ürünü aynen geri gönderdim.Bakalım karşı taraf hızlı posta ile göndericek.15-20 gün içinde ürün tekrar türkiyede bide şansımızı postanede denicez arkadaşlar :)
  • merhabalar elimde bekleyen tasarımı bıtmıs yalnız uretıme gecmeyı bekleyen ve kartbaskısı yapılacak prıjeler var.bana baskı devre bırım fıyatlarınızı gonderır mısınız.
    İYİ ÇALIŞMALAR.
  • Slmlar,

www.kocaeliotomasyon.com/pcb.pdf adresinden fiyat listemizi görebilirsiniz.

Kolay Gelsin
  • Acaba proteus'ta çizilmiş bir şemayı kaça baskı devre yaparsınız??
    Çok karmaşık devreler değil.
    Devrem ne kadar sade olursa olsun Ares'te en az 4 veya üzeri birleşmemiş çizgi bulunuyor.Bir anlam veremiyorum.

Not:Devreler 10x15'i geçmez tahminimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom -- 16 Ocak 2008; 18:53:08 >
  • Slmlar,

Strom arkadaşım,

Kart Kazıma işlemlerini zaten Proteus, Ares vb.. çizim programları yolu ile yapıyoruz.20x20 cm e kadar tek yüzlü devrelerin yapım ücreti 10 YTL + PCB Kart ücretidir (20x20 cm için 4 YTL)

Sen devreleri bir gönder ben bir inceleyim ona göre güzel birşeyler yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 16 Ocak 2008; 20:08:13 >
  • Merhaba ekocakaya,paylaşım için teşekkürler.Bende birki soru sormak istiyorum izninle.
    _10cm X 10cm PCB =100cm kare,bunun yarısı 50cm karesi kazınacak diyelim,bu işlemi yaklaşık kaç dakikada yapıyor elindeki CNC.
    _Kullandığın motorlar step'mi yoksa servo'mu.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Slmlar,

Karttaki yol miktarına , delik sayısına ve delik çap farklılıklarına bağlı olarak 5 dakika ile 25 dakika arasında yapıyor.Şuan elimizde iki kendi imalatımız cnc mevcut biri servo diğeri stepli
  • Cevap için teşekkürler,bir soru daha sorayım.
    Step ve Servo arasında hız ve hassas işleme bakımından nekadar fark var?
    İnternette servoların daha hızlı oldunu yazan siteler var.
  • Step ve Servo hassasiyet açısından aralarında çok büyük fark yok biri adım adım gidiyor diğeri ise arkadasındaki encoderleri sayesinde hassaslığı sağlıyor.Son yıllarda üretilen microstep sürücüler ile hassasiyet 1 microna kadar düşmüştür.Servo daha hızlıdır ama hem fiyat açısından hemde ayarları bakımından gerçekten duygusal fark yaratıyor.
  • merhaba benim ev yapımı mini cnc için elektronik desteğe ihtiyacım var step sürücü ve motorları ayrıca kontrol kartı kısacası mekanik harici herşey bu klonuda sizinle bir çalışm yapmamız mümkümnü

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: ekocakaya

Step ve Servo hassasiyet açısından aralarında çok büyük fark yok biri adım adım gidiyor diğeri ise arkadasındaki encoderleri sayesinde hassaslığı sağlıyor.Son yıllarda üretilen microstep sürücüler ile hassasiyet 1 microna kadar düşmüştür.Servo daha hızlıdır ama hem fiyat açısından hemde ayarları bakımından gerçekten duygusal fark yaratıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.