Şimdi Ara

PCB Baskı devre derdine son! Tekrar Üretime Girdik (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
31.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PCB baskı yapıyormusunuz yapmıyormusunuz?
  • Tekrar P.M
  • Ben geçen hafta perşembe telefon ile sorduğumda artık yapmadıklarını söylemişlerdi.
  • Çok yoğun olduklarını söylüyorlar bilmiyorum atılan maillere cevaplar gelmiyor
  • S.A arkadaslar ekocakaya hala uretıme devam edıyormusunuz edıyorsanız

ölçüleri :50x25 kaliteli bir pcb ye baskı yaptırıcam cıhazın ılk denemesı sadece 1 tane olucak uygun fıyat ve kalıte olursa devamını yıne sızden alıcam 100 adet 100 adet seklınde
    İyi günler iyi calısmalar
  • Merhaba arkadaşlar uzun sürelik bir ayrılığın sonucunda tekrar birlikteyiz... PCB baskı yaptırmak isteyen arkadaşlar PARSNAV Otomasyon & Yazılım ile irtibata geçebilir...

- Tek ve Çift taraflı PCB Baskılar,
    - Gerber Kod, Pdf. formatında veya doc. formatında nasıl olursa olsun yeni sistemlerimiz ile sorunsuz PCB Baskı
    - Ürünlerimize KDV dahil ve Kargo bedeli bize aittir...

Web:www.parsnav.com
    Email: info@parsnav.com

Tel: 0090 262 452 72 71
    GSM: 0090 530 821 77 60

PARSNAV Otomasyon & Yazılım
    Tab. Mah. Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Pırlanta Kent Yapı Koop. Altı No:17
    41500 Karamürsel / Kocaeli / Türkiye

sitemizi ziyaret edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmgsarac -- 28 Şubat 2011; 21:11:11 >

• Merhabalar,

Ayda iki veya dört defa prototip PCB yaptırma ihtiyacımız oluyor, yıllar içinde bir çok firmadan bu konuda hem yurt içi hem yurt dışı hizmet aldık. Bu başlıklar altında hizmet veren firmalar aradan geçen uzun yılların ardından artık bir çoğu PCB baskı devre kartı pcb prototip üretim hizmeti vermiyorlar.

Biz firma olarak son iki yıldır İzmir'de bulunan Erkar Elekektronik üzerinden prototip pcb hizmeti alıyoruz. Prototip PCB'leri her proje için maksimum 1 adet üretiyorlar, çift yüzlü ve delik içi kaplamalı projelerimizi ekspres kaplama ve klasik bakır kaplamalı olarak tercih ediyoruz, Prototip PCB'leri CNC ile üretiyorlar, renk ve malzeme baskı uygulamaları yapılmıyor, en nihayetinde prototip çalışması olduğundan gerekte yok zaten bunlara.

Tek ve çift katman siparişlerimizi ellerindeki sipariş yoğunluğuna göre 1 veya 3 gün arasında teslim alıyoruz. Eğer prototip çalışmalarınızı nihai ürün olarak da kullanacaksanız renkli ve malzeme baskılı istiyorsanız minimum 5 adet sipariş kabul ediyorlar, teslim süreleri 7/12 gün arasında ellerindeki sipariş yoğunluğuna göre değişiyor. Biz az adetli ve orta adetli baskı devre siparişleriyle de çalıştık kendileriyle, adetli siparişlerde tooling ücreti, setup ücreti, elektronik test, e-test v.s. gibi ücretler talep etmiyorlar. Ürün sorunlarına gelecek olursak iki yıl için de dört, beş projede ki yol aralığı yakınlık ve kısa devre problemleri hariç problem yaşamadık, problem yaşadığımız siparişlerin telafisini de ücretsiz olarak karşıladılar.

SMD kart dizgi ve manuel devre kartı dizgi hizmetleri de var, bu hizmetlerinden de memnun kaldık, fiyat konusuna gelecek olursak, fiyatlar hızlı prototip pcb de ekspres olarak kaplanan gümüş delik içi kaplamalı seçenekte yüksek rakamlar çıkabiliyor, fiyatlandırma da kart büyüklüğü ve yol yoğunlukları sanırım etkili oluyor.

Delik içi klasik bakır kaplamalı seçenekte ise teslim süresi 2/4 gün daha geç oluyor, ama fiyat fark edilir yönde aşağıya düşüyor.

Sonuç olarak projeyi test etmek için 10 gün beklemektense, 1-2 gün içinde projeyi test etmek ve adetli üretime hız vermek prototip pcb ye ödenen ortalamanın üstünde bir ücretin yanında pek de önemli olmuyor, hızlı üretim zaman bakamından çok öne geçiriyor projeyi, ayrıca 0,15mm/6mil kalınlık ve mesafe ölçülerine sahip hassas devre kartı projelerimizi yurt dışını tercih etmeden burada üretebiliyoruz, Hassas kartlarda aldığımız ürün çıktıları gerçekten çok güzel.

firmaya ve verdikleri prototip pcb ve adetli pcb üretim hizmetleri için ulaşabileceğiniz adresler:

üretim için teknik detaylar:

Hızlı Prototip PCB ve Baskı Devre Kartı İmalatı
    PCB SİPARİS FİYATLANDIRMA
    http://www.izmirnumunepcb.com/numune-pcb-teklif-ve-siparis-formu

Firma:

http://www.izmirpcb.com/

Firmanın Çin'den ithal pcb için sipariş ve pcb fiyat hesaplama web siteleri:

http://www.pcbfiyathesaplama.com/

Telefon: 0 232 449 23 53

Adres: İzmir Gıda Çarşısı HATFON Elektronik karşısında.

Prototip PCB ve adetli PCB üzerine deneyimlerimiz umarım sizin prototip çalışmalarınız için yardımcı olur Umarım Prototip PCB konusunda ki deneyimlerimizin size de faydası olur.

Artık çift yüzlü ve delik içi kaplamalı PCB tasarımlarınızı problemsiz ürettirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu gibi prototip pcb konularında yazılanları okuyunca yıllar içinde ne kadar zorlandığımızı özellikle delik içi kaplamlı PCB ve çift yüzlü pcb projelerinde baya zaman kaybettiğimizi hatırladım.

Deneyimlerimizi paylaşmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReBeR

hocam fiyatlarınız piyasaya göree uygun olabilir. piyasayı bilmiyorum. 20x20 tek yüz fiyatınız 40 ytl. 20x20 plaket 2.5 ytl, faks kağıdı 15mt 2.7 ytl. perhidrol 1 litre 7 ytl, tuz ruhu 1 lt 1,3 ytl ki bu kimyasallarla 20 tane 20x20 basılabilir. pcb başına maliyet 3 ytl oluyor.k i baskı yöntemi oldukça iyi sonuç veriyor. (pardon 2.5 ytl vigor ultimate parası var ). pcb başına 1 saat akit kaybı demişsiniz. açıkçası pcb için 1 saat ayıramayan adam zaten ürünü kendisi yapmaz, gider satın alır. zaten en eğlenceli yanlarından biridir bu. asiti hazırlar, eritir delerke de 10 tane sigara tellendirirsiniz (bırakacam inşallah) uzun lafın kısası bir amatör biri için 12-13 kat maliyet gelmez. zaten zevk için yapan bir insan 1,5 saat fazladan harcamayı göze alır. sakın yanlış anlamayın, kasıtlı değil. kendi açımdan baktığım da, iyi bir anfi yaparken tüm komponenet parasına kart kazıtmak bana mantıklı gelmiyor. size haırlı işler
    Aynen ben hep kendim yapmaya çalışıyorum
    ayrıca ütü kullanmadan alkol ve aseton ile yapılıyor internette gördüm çok hoşuma gitti deneyeceğim.
    Bu işin zevki zaten uğraşmakta daha nasıl kendim yaptım diyebilirizki.

• Tabi miktarlı olursa sizlere yaptırmak daha mantıklı neticede evde uğraşıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.