Şimdi Ara

PCB Baskı devre derdine son! Tekrar Üretime Girdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
31.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CNC Kart Kazıma cihazımız ile her türlü tek yüzlü ve çift yüzlü kartlarınız aynı günde yapılır.Tek yapmanız gereken Proteus , Eagle veya bunun gibi baskı devre programında hazırladığınız çiziminizi bize göndermek bilgi için lütfen mail veya pm atın

- 0.2 mm incelikte yol kazıya bilme
    - Tek veya çift taraflı kazıma
    - Delikleri otomatik olarak delinmiş
    - Devre belirtilen ebatta otomatik olarak kesebilmektedir.
    - Prototip imalat yaptığımız için delik içi kaplama yapmıyoruz.Bu yüzden alttan ve üstten lehimleme gerekmektedir.

ekocakaya@hotmail.com
    kocaeli otomasyon
    www.kocaeliotomasyon.com

Eylül 2010 itibari ile üretime tekrardan başladık tüm arkadaşlarımıza duyrulur!!

Fiyat Listemizi Sitemizden indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 2 Eylül 2010; 16:13:23 >

• cift traflı ve delik ici kaplamada yapabiliyomusunuz..
  • Çift taraflı yapabiliyoruz.Fakat delik içi kaplama havuzumuz şuan mevcut değil.Bu yüzden Geçiş deliklerine pin çakmak suretiyle çift yüzlü gerçekleştirebiliyoruz.
  • tam aradığım şey hocam ya

elimde 20x40cm lik bir pcb var ares te çizilmiş tek taraflı.bunu acaba ne kadara yaparsınız öğrenebilirmiyim.birde yeşil maske yapıyormusunuz

sezerkiran@hotmail.com
  • Valla maliyetleri minimuma çekmek için yeşil maske ve delik içi kaplama şuan yapmıyoruz.Bildiğiniz gibi delik içi kaplama ve yeşil maske için film çektirmek gerektirirki buda nerden baksan 60 YTL.Biz onun yerine lehimleme sonrasında silikon spray atıyoruz dört dörtlük oluyor.

Fiyat için PM attım

Örnek PCB'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 16 Kasım 2007; 0:34:40 >

• Slm Arkadaşlar,

Forum Üyelerine özel olarak 2 Adet kart Yaptırana 3. Kart (Max: 15x20cm) lik kart yapımı bedava.Bu fırsatı kaçırmayın!!

Not: 3. Kart Max : 15x20cm ebatlarında olabilir ve tek yüzlü olmak koşulu ile geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 16 Kasım 2007; 12:20:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekocakaya

Slm Arkadaşlar,

Forum Üyelerine özel olarak 2 Adet kart Yaptırana 3. Kart (Max: 15x20cm) lik kart yapımı bedava.Bu fırsatı kaçırmayın!!

Not: 3. Kart Max : 15x20cm ebatlarında olabilir ve tek yüzlü olmak koşulu ile geçerlidir.

15x20 nin birim fiyatı ne kadar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım fiyat için
  • 15x20 için verdiğiniz fiyatı bende öğrenebilirmiyim. Adede göre nasıl fiyatlandırıyorsunuz ? Prototip için 3-5 tane dediğimizde nasıl fiyatlandırıyorsunuz ?

Hayırlı İşler....
  • Slmlar,

Fiyat konusunda PM attım.Tabi adetli olduğu zaman belli bir indirim yapıyoruz.Örneğin Aynı karttan 5 Adet istediğinizde %10 .10 Adet istediğinizde %15 indirim yapıyoruz.

İyi akşamlar
  • pm atmaya çalıştım olmadı.
    canihsan@gmail.com adresine fiyat listesini yollayabilirmisin hocam.
  • yok abi ben kendim yaparım bize ütüleme yada pozitif 20 yakışır bi pcb için 50 lira veremem ev kullanıcısıyım sonuçta
  • bende fiyat bilgilerini alabilir miyim? Ayrıca ödemeyi nasıl yapıyoruz?
  • Arkadaşlar fiyatlarımızı mümkün olduğu kadar minimumda tutmaya çalıştık.Bildiğiniz gibi en basit bir baskı devre için

Alternatif -1
    1.baskı devre kalemi
    2.perhidrol
    3.tuz ruhu
    4.matkap
    5.ütü
    6.b20 x 40 cm bakır plaket

Alternatif-2
    1.pozitif 20
    2.fırın
    3.iyi bir ışık
    4.aydınger
    5. 20 x 40 cm bakır plaket

yukarıdaki iki alternatifler için minimum 20 - 25 YTL harcamak gerekir ki uğraşı ve zaman kaybı belirttiğimizi rakamları çok çok aşar.Tabi daha bir sürü alternatif var ama bunlar en yaygını

Elimizden geldiği kadar size ekonomik olmaya çalışıcaz.

Kolay Gelsinnn
  • Fiyat Listemizi sitemize ekledim.Link aşağıdadır.

Fiyat Listesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekocakaya

Slm Arkadaşlar,

5 adet ve üstü için %10 indirim demişsiniz. 15x20 nin fiyatına 30 YTL yazmışsınız. Bize 3. kart bedava olacağına göre 2 adet 10x10 yaptırsak 20 YTL tutuyor. Bununla beraber %10 indirim de olacakmı? Biraz daha açıklama yapabilirmisiniz?

Ancak fiyatlarınız zaten çok yüksek. Laser yazıcı - ütü metodu daha uygun bu durumda.
  • Slmlar,

2 kart + 1 kart hediye paket bir uygulamadır.ve diğer indirimlerle beraber kullanılamaz.Bu uygulama sadece siz üyeler için 10 gün süresi ile geçerli olucaktır.(Hediye kartın PCB ücreti bu kampanya ya dahil değildir.)

Fiyatlarımızın makul seviyelerde olduğuna inanıyorum.Çünkü hepimiz bu işlerin içerisindeyiz nekadar zaman ve emek harcadığımızı siz daha iyi bilirsiniz.Fiyatlar konusunda elimizden geleni tabiki yapıcaz sonuçta herkez bu imkandan faydalanması amacı ile bu işe giriştik.

Lazer yazıcı ve ütüleme tekniğini yıllarca kullandım.Azmı aradım faks kağıdı ve reklamcıların şu kaygan kağıdından En küçük kart için bile en az delmesi asite atması ütülemesi bunlar için 45 dakika 1 saat vakit harcamışızdır.Üstüne her ebattaki deliği delmek için harcadığımız sürede cabası.Sonuçta kart boyutu büyüdükçe ütüleme tekniği olsun diğer teknikler olsun daha fazla zahmet ve zaman harcatacağını biliyoruz.

Haksızmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 16 Kasım 2007; 22:52:07 >

• hocam fiyatlarınız piyasaya göree uygun olabilir. piyasayı bilmiyorum. 20x20 tek yüz fiyatınız 40 ytl. 20x20 plaket 2.5 ytl, faks kağıdı 15mt 2.7 ytl. perhidrol 1 litre 7 ytl, tuz ruhu 1 lt 1,3 ytl ki bu kimyasallarla 20 tane 20x20 basılabilir. pcb başına maliyet 3 ytl oluyor.k i baskı yöntemi oldukça iyi sonuç veriyor. (pardon 2.5 ytl vigor ultimate parası var ). pcb başına 1 saat akit kaybı demişsiniz. açıkçası pcb için 1 saat ayıramayan adam zaten ürünü kendisi yapmaz, gider satın alır. zaten en eğlenceli yanlarından biridir bu. asiti hazırlar, eritir delerke de 10 tane sigara tellendirirsiniz (bırakacam inşallah) uzun lafın kısası bir amatör biri için 12-13 kat maliyet gelmez. zaten zevk için yapan bir insan 1,5 saat fazladan harcamayı göze alır. sakın yanlış anlamayın, kasıtlı değil. kendi açımdan baktığım da, iyi bir anfi yaparken tüm komponenet parasına kart kazıtmak bana mantıklı gelmiyor. size haırlı işler

• quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

hocam fiyatlarınız piyasaya göree uygun olabilir. piyasayı bilmiyorum. 20x20 tek yüz fiyatınız 40 ytl. 20x20 plaket 2.5 ytl, faks kağıdı 15mt 2.7 ytl. perhidrol 1 litre 7 ytl, tuz ruhu 1 lt 1,3 ytl ki bu kimyasallarla 20 tane 20x20 basılabilir. pcb başına maliyet 3 ytl oluyor.k i baskı yöntemi oldukça iyi sonuç veriyor. (pardon 2.5 ytl vigor ultimate parası var ). pcb başına 1 saat akit kaybı demişsiniz. açıkçası pcb için 1 saat ayıramayan adam zaten ürünü kendisi yapmaz, gider satın alır. zaten en eğlenceli yanlarından biridir bu. asiti hazırlar, eritir delerke de 10 tane sigara tellendirirsiniz (bırakacam inşallah) uzun lafın kısası bir amatör biri için 12-13 kat maliyet gelmez. zaten zevk için yapan bir insan 1,5 saat fazladan harcamayı göze alır. sakın yanlış anlamayın, kasıtlı değil. kendi açımdan baktığım da, iyi bir anfi yaparken tüm komponenet parasına kart kazıtmak bana mantıklı gelmiyor. size haırlı işler

• İnsan kendisi yapmak istedikten sonra kim tutar bizii yaww değilmi .

Herkeze kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.