Şimdi Ara

PCB Baskı devre derdine son! Tekrar Üretime Girdik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
31.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, fiyatları neden evde yaptığınız baskıyla karşılaştırıyorsunuz? Onun yerine bununla her bakımdan eşit şartlarda olan diğer hazır baskı devre fiyatlarıyla karşılaştırsanız daha adil olmaz mı?

Ben de fiyatından korktuğum için okul projem için lüks kaçacağını düşünüyordum ama şimdi aklıma yatmaya başladı. Projemde gerek mekanik, gerek elektronik olarak sürekli ufak tefek şeyler ekleniyor. Bu eklemeler devre kartına da yansııdığı zaman evde yeni bir kart basıyorum (şu ana kadar böyle birşey bir kez oldu ama ilerde daha da olabilir). Ama proje tamamlanıp en son halini aldıktan sonra okula teslim etmeden önce devre kartını bu yöntemle yaptırmak bana gayet uygun görünüyor.

Yani evde dakka başı yapılan devrelerin hepsini bu şekilde yaptırmak tabi ki gereksiz pahalıya gelir. Ama çalışır haldeki bir devrenizin son halini en düzgün haliyle saklamak istiyorsanız bana çok uygun bir seçenek gibi görünüyor.

• Teşekkürler

Arkadaşlar fiyatlar konusunda zaman içerisinde sizden gelicek talepler doğrultusunda daha uygun seviyelere çekmeye çalışıcaz.Bu konuda öneri ve istekleriniz için lütfen PM atın.Sizlerin düşünceleri bizim için önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 17 Kasım 2007; 16:01:12 >
  • Walla utu perirol tuzruhu delme yanı ugrasmaya gerek yok yaptırmak daha mantıklı ama arkadaslar bıraz daha fedakarlık edıp fıyatı biraz daha asagı cekerse daha ıyı olacak burdakı ınsdanların cogu ogrencı yada amator.Zaten ticari amaclı coklu sıparıste ındırım olacaktır heralde. Biraz daha ındırım istiyoruz
  • Fiyat Konusunda elimizden geleni yapıcaz arkadaşlar.

Yarından itibaren PIC ile yapmış olduğmuz projelerin Proteus çizimlerini ve programları buradan sizlerle paylaşmaya başlıcaz umarım sizin için faydalı olur.

Not: Projeler birebir olarak uygulanmış olup şuan piyasada çalışır halde olan sistemlerdir.

CCS C ile yazılmış kod örneklerinide eklentisinde vericez.

Desteklerinizi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 18 Kasım 2007; 20:06:18 >
  • Kazımada kullandığımız özel uçlarımız

PCB Baskı devre derdine son! Tekrar Üretime Girdik
  • Arkadaşlar ilk Projemiz size

1km çap içinde etkili UDEA Ankadara firmasına ait RF Alıcı-Verici Modül, UTR-C12M ile yapılmış kontrol kartı devresidir.3 Giriş ve 2 Röle çıkışı özelliği vardır.

RF
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekocakaya

Arkadaşlar ilk Projemiz size

1km çap içinde etkili UDEA Ankadara firmasına ait RF Alıcı-Verici Modül, UTR-C12M ile yapılmış kontrol kartı devresidir.3 Giriş ve 2 Röle çıkışı özelliği vardır.

RF

arkadaşım bu devrenin şeması varmı iyi güzel pcb yapıp vermişin teşekkürler.yalnız devreyi anlamak için şemasına bakalım.Ve devre hakkında bilgilendirebilirmisin bizi..
  • Tabiki arkadaşım,

Projenin dosyalarını düzenliyordum.

Açıkcası Pek Şema Hazırlamadım.Kart Kendi Tasarımım O yüzden hemen devresine geçtim

PIC 18F4620
    9V Trafo
    LM317 Doğrultma katı var.Yarına tüm proje ve elemanları atıcam
  • Bu forum bildiğim kadarıyla bir paylaşım forumu. Burada böyle ticaret yapmaya çalışmak ne kadar doğru acaba?
  • biraz haklısın ama arkadaşın yaptığıda biraz yardıma giriyor. Kimsenin bu arakadaşa tek katlı pcb yi bu fiyatlara bastıracak hali yok ama benim gibi cift katlı tasarım yapan ve cok ince yollarla çalışan birisi için 25 ytl yuksek te olsa bazen verebileceğim bir fiyat
  • bu forumda ticari tanıtım yapılır mı yapılmaz mı ayrıca tartışılır.
    şimdi ben birşey sorayım:
    ticari bir iş ile uğraşan ve uğraştığı konu ile ilgili burada soru soranlara nasıl yaklaşmamız lazım?
    bilgiyi buradan alıyor.sonra onu paraya çeviriyor.bundan rahatsız olmamız gerekir mi?
    yoksa ben bilgimi paylaşayım da ne yaparsa yapsın mı demek daha doğru?
    yoksa ,madem sen uğraşını paraya çeviriyorsun,takıldığın zaman da, aynı şekilde "bilgisini
    paraya çevirenlerden bu bilgiyi al" demek mi doğru olur?
  • Dur bir kaç soruda ben sorayım.
    Öğretmenler öğretmek için ücret alıyor.
    Derste konu dışında aklımıza bir şey takılsa,sorsak, ücret ödememiz gerekirmi gerekmezmi ?
    Okulda öğrendiklerimizle ilerde para kazandığımızda yüzde kaçı öğreticilerindir ?
    Öğrendiği ile para kazananlar parayı yurt dışındamı içindemi tutarsa ücret ödemelimidir ödememelimidir ?
    Bende yoksa sende de olmamalımıdır ?
    Her tarafı reklam olan bir forumda yinede paylaşım ortamıdır bize fırsat sağlıyor varsın olsun demelimidir dememelimidir ?...
  • Hangi bilgiyi kendimiz uretiyoruzki aitligi bize olsun. Ben paylasmakta hicbir sorun gormuyorum. Paraya cevirebiliyor ise eyvallah. Ne bileyim; elindeki bir proje icin micro denetleyici arayan birisine denetleyiciyi secmede yardimci olmak mesela. Bir secim yapmasi konusunda bilginizi paylasiyorsunuz, ancak o bilgi o kisinin elinde, onun emegi ile paraya donusuyor ancak, sonucta firsat onun eline gelmis, benim elimden firsati kapmis degil. Gorev kritik bilgileri zaten kimse oyle ulu orta paylasmaz.
  • Arkadaşlar bilgi paylaşmak içindir bu forumdaki tanıtımın amacı herkezin işini görmesi herkezin faydalanmasını sağlamaktır.Kendi yaptığımız onlarca proje var bunları elimizden geldiğimizce burdan paylaşmak sunmak istedim.Bunda herhangi bir çıkar bir art niyet yok.Fiyat konusunu pahalı bulan arkaşalara daha öncede yazdığım gibi tavsiyelerini fiyat konusundaki düşüncelerini ve beklendilerini yazmalarını istedim.Fiyat konusunda elimizden geleni zaten yapıyoruz ve yapıcazda.Bizimle görüşen,paylaşım içinde olan ve deskteleyen herkeze teşekkürler
  • evet doğru bilgi paylaşmak içindir.bilgi paylaşıldığı zaman tekrar paylaşanlara bir şekilde ve hatta artarak geri döner.
  • Aynen Katılıyorum.
  • Abartmayın arkadaşlar A4 boyutunda baskı devreyi öğrenci devresi olarak nitelendirerek 20 YTL karşılığında basan yerler var. PM atan herkese telefonu veririm. İstanbul Anadolu Yakası'nda.
  • Arkadaşlar internet üzerinde araştırırken bu firmayı buldum adamlarla PIC ile öyle proje ve kartlar yapmışlarki hayran kaldım ve sizinle paylaşmak istedim.Firma ile görüştük 2.2 inch TFT PIC ile kontrole hazır kartlardan bir tane denemelik almaya karar verdik.Almak isteyen arkadaşlar varsa internette fiyatları yazıyor kargo parasını paylaşmak koşulu ile sizlerede getirtebiliriz.

Firmanı Adresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 22 Kasım 2007; 18:58:50 >

• 80$ + 10$ kargo ücreti. Gümrükte sorun çıkartmazsa alayım diyorum, aklıma yattı. "Vay" dedirtti yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.