Şimdi Ara

PCB Baskı devre derdine son! Tekrar Üretime Girdik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
31.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ekocakaya
    ...yukarıdaki exe setup'ın kurulum paketinin direk çalışıtırıcan kurulum başlıyor.

Hımm demekki 159$ lık program , o .exe ile full iniyor.

PCB Baskı devre derdine son! Tekrar Üretime Girdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: musallim

Bunlar bu sitede kaç kez anlatıldı , ucuca eklesem burdan ora yol olur...

Daha önce anlatılanları arayıp bulamadığım, tekrar sorduğum ve sizinde zahmet edip okumanıza sebep olduğum için özür dilerim musallim.

quote:

Kolay Gelsin

http://www.machsupport.com/Downloads/machdownloads/Mach3VersionR2.61.exe

ilginize teşekkür ederim ekocakaya

• nedemek dostum herzaman.

159 $dolarlık yazılım ile herşeyi cnc kontrolünde herşeyi yapabiliyorsun.Ögrenciyim diye pazarlık edersen 129$ a veriyorlar lisansı :)
  • Üstadım çizimlerimi Diptrace den DXF formatında ihraç ettim. DXF tende Ace adlı bir program ile .NC uzantılı koordiatların bulunduğu dosyayı oluşturdum.
    Ancak Mach3 te açtığımda sağ taraftaki önizleme ekranında görülen görüntüyü kendi çizimime pek benzetemedim. Acaba .NC uzantılı dosyada hatamı var diye düşünerek CIMCOEdit adlı bir program ile açtığımda Mach3 te açtığımdan farklı olarak gördüm.

Mach3 ü kurduktan sonra Mach3Mill, Mach3Turn, Mach3Loader, Plasma gibi birkaç program çıktı. Hepsinde de denediğim halde elde tutulur bir sonuca ulaşamadım. CNC ye gönderirken bunların hangisini kullanmam gerektiği ve hatta zahmet olmasa, müsait bir zamanınızda işlem basamaklarını anlatabilirseniz çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyilgin1 -- 14 Aralık 2007; 10:24:15 >
  • Ekocakaya

Bu uçları nereden alabiliriz, fiyatları ne kadar? Siz bu uçları kaç devirle ve nasıl bir motorla döndürüyorsunuz.
  • Slmlar,

Uçların bayiliğini yapıyoruz.Uçlar minimum 20.000 devir ile 100.000 devir arası çalışması gerekiyor.Bosch'un kalıpçı frezesi bu iş için uygun en ucuz cihaz.130YTL civarı.birde 3.175mm lik pense tutucusu gerekiyor.0.2mm den 6mm kadar uç var.istediğin özellikte uçları pm at fiyatlandıralım
  • tyilgin arkadaşım nc dosyasına dönüşümün mach ile uyumlu olması gerekir.Bundan dolayı bazen saçma sapan şeyler çıkıyor en güzeli proteus veya eagle çizim programını kullanman
  • ekocakaya, bayisi oldugunuz bu uclarin fiyat listesini ben de merak ediyorum. Mumkunse ben de ogrenebilirmiyim?
  • Slm arkadaşlar uçlar ile ilgili fiyat kataloğumuzu düzenledim yeni ürünleri ekledim.Linki ektedir. Fakat fiyatlarda %10 luk bir artış oldu o düzenlemeyi yapamadım o yüzden fiyatları değerlendirirken lütfen yüzdeyi eklemeyi unutmayın

http://www.kocaeliotomasyon.com/katalog.pdf
  • bence fiayatlar üzerinden %10 kar ediyorum desen daha güzel olur du ?

quote:

Slm arkadaşlar uçlar ile ilgili fiyat kataloğumuzu düzenledim yeni ürünleri ekledim.Linki ektedir. Fakat fiyatlarda %10 luk bir artış oldu o düzenlemeyi yapamadım o yüzden fiyatları değerlendirirken lütfen yüzdeyi eklemeyi unutmayın

http://www.kocaeliotomasyon.com/katalog.pdf
  • Uçlardan açıkcası kar etmiyoruz kargo ve gümrük parasını çıkarsın bize yetiyor.%10 zam 2008 ocak itibari ile geçerli herkezin bilgisine

Kolay Gelsin
  • bende diyorum ki o katalog zaten firmanın kataloğu size özel fiyatlar değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
  • Slmlar,

Tüm DH Ailesinin ve Forumundaki tüm arkadaşların bayramını kutlar.Hayırlı bayramlar dileriz

Kocaeli OTOMASYON
  • Çok özür dilerim ama 20*30 ve 10*15 ebatındaki plaketi ne kadara çıkartıyorsunuz
  • Arkdaşlar Slmlar,

Yoğun talebiniz ve ilginiz için hepinize teşekkür etmek istiyorum.

Bu ay sonu itibari ile bir kampanya hazırlığımız var.2. cnc tezgahımızda devreye girmek üzere.

20 x 20 cm e kadar tek yüz kartlar 10 YTL + PCB ücreti
    20 x 20 cm den 40 x 40 cm e kadar tek yüz kartlar 20YTL + PCB ücreti

20 x 20 cm e kadar çift yüz kartlar 18 YTL + PCB ücreti
    20 x 20 cm den 40 x 40 cm e kadar tek yüz kartlar 30YTL + PCB ücreti

kampanyamız hakkında düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocakaya -- 23 Aralık 2007; 18:14:03 >
  • Bence fiyatlar çok makûl
    2003 yıllarında küçük bir kartı 10-15 YTL'ye yaptırdığımızı hatırlıyoruz
  • Fiyat olarak 10 ytl çok güzel ama ordaki +PCB fyatı ne demek onu anlamadım.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca daha önce bahsi geçen pic deneme kartını(lcd'li olanı)alanınız oldu mu?
  • Slmlar,

+ PCB fiyatı demekle fiyata bakır plaket fiyatı eklenecektir demek.Bildiğiniz gibi çeşitli kalitede PCB ler FR42 den çin mallarına kadar :) o yüzden bu konuda seçim size kalıyor ve bu fiyatta üretim maliyetine ekleniyor

kolay gelsinn
  • Hocam şimdi dank etti
    Paint'ten Resim/Öznitelikler e girip ölçü birimini cm yapıp 20 20 yazdığımızda çıkan boyutta mı pcb 10 ytl
    Valla hocam emin olmak için cetvellede ölçtüm 20x20 benim gibi biri için devasa boyutlarda.

Bu 10ytl kampanyası hangi tarihe kadar sürmekte acaba?

------------------------------------------------------------------
    quote:

Arkadaşlar internet üzerinde araştırırken bu firmayı buldum adamlarla PIC ile öyle proje ve kartlar yapmışlarki hayran kaldım ve sizinle paylaşmak istedim.Firma ile görüştük 2.2 inch TFT PIC ile kontrole hazır kartlardan bir tane denemelik almaya karar verdik.Almak isteyen arkadaşlar varsa internette fiyatları yazıyor kargo parasını paylaşmak koşulu ile sizlerede getirtebiliriz.

Firmanı Adresi

Bi de arkadaşlar bu deneme kartını sipariş eden oldu mu???

• Slmlar,

Deneme kartını bayram öncesi sipariş ettik bi 10 günü alır gelmesi sanırım.Çok güzel bir kart fiyatıda uygun.Gümrüğe takılmazsa çok güzel olucak

Kampanyamız Haftaya pztesi başlıcak ve bir ay boyunca geçerli olucak.

20x20cm e kadar tek yüzlü tüm kartlar 10 YTL + PCB ücreti şeklinde olucak.

Kolay Gelsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.