Şimdi Ara

Pcb Şeması çizilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu devreyi bakır plaket üzerine yapacağım baskı devresi gerekli.Ares te pcb programında çizebilecek arkadaş lyt uzantısında gönderebilirmi 2 haftadan beri uğraşıyorum Arkadaşlar biri yardımcı olsun
    Burada 4 adet 4700 uf ve 4 adet 100 n ile yapılmış pcb var fakat ben store potasyumetre bulamadım elimde ayrı ayrı 10 k potasyumetre var vidalı kablo bağlanan store olmayan girişlerden mevcut çıkışlar içinde malesef mono jack yok bunu nasıl uyarlayabiliriz
    http://320volt.com/wp-content/files/2008/06/tda1554_pcb_lyt.rar

• arkadaşlar Yardım edenden Allah razı olsun 2 haftadan beri denemedğim devre kalmadı zil teliyle yapınca kablolar kopuyor bi baskı devre yapıcam mağemeleri temin ettim dediğim gibi elimde 2 adet 10 k pot var store giriş yok amfinin çıkışları içinse vidayla tutan soketklerden mevcut 2 bacaklı bu elimdeki mağemelere göre nasıl bir pcb baskı devre şeması olmalı areste lyt uzantılı olarak upload ederseniz direk aydın ger kağıdına baskı alacağım lütfen yardımcı olun kafayı sıyırıcam yardım eden arkadaşlardan Allah razı olsun
  • http://s1.dosya.tc/tda_1554.rar.html

buyur kardeşim
    ben eagle, proteus kullanmayı bilmiyorum.
    board marker ile deseydin çizerdim ama
    verdiğim dosyayı indir içinde resimler ve LYT uzanhtılı çizim dosyasıda mevcut.
    umarım işine yarar,
    ayrıca bu devrenin asıl şeması tamirci hasanın sitesinde mevcut.
    bende senin için ordan temin edip. buraya ekledim,
    arayıp bulana kadar zaman kaybetmeyesin diye

not: dosyayı indireceğin sitede 30 dan geri sayan bir hane var,
    sıfıra geldiğinde indirme işlemi başlayacak dikkat edesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rondo1194 -- 9 Mart 2009; 17:46:29 >
  • eyvallah çok saol kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Transistör test devresi yapımı
    10 yıl önce açıldı
    PCB tasarımı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.