Knight hastasısınız evdeki net gitti yada bilgisayrınız bozuldu ,tam da pk yaparken.. hemen koşa koşa cafeye gidiyorsunuz ,yolda düşünüyorsunuz cafede keylogger varmıdır acaba ? diye hah işte tam orda devreye ben giriyorum ve size ctrl+shift+alta+x e basın diyorum.. karşınıza bir pencere açılıp ve sizden şifre istiyorsa o makinada keylogger var demektir hemen çıkıyorsunuz o cafeden başka cafeye gidiyorsunuz aynı yönttemi uyguluyorsunuz ya da bilgisayarınızı en yakın teknik servise götürüyorunuz benden bu kadar. hacklenmemek için gerisi size kalmış.........
sanki verilmişti aama görmeyenler olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: MyDosTuM
Knight hastasısınız evdeki net gitti yada bilgisayrınız bozuldu ,tam da pk yaparken.. hemen koşa koşa cafeye gidiyorsunuz ,yolda düşünüyorsunuz cafede keylogger varmıdır acaba ? diye hah işte tam orda devreye ben giriyorum ve size ctrl+shift+alta+x e basın diyorum.. karşınıza bir pencere açılıp ve sizden şifre istiyorsa o makinada keylogger var demektir hemen çıkıyorsunuz o cafeden başka cafeye gidiyorsunuz aynı yönttemi uyguluyorsunuz ya da bilgisayarınızı en yakın teknik servise götürüyorunuz benden bu kadar. hacklenmemek için gerisi size kalmış.........
TEŞEKKÜRLER
100 bin milyon baloncuk kere werildi
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
ben bilmiyordum bılıyorsun madem bilgi veren kardesın kalbını kırmana gerek yok bılmeyenler ıcın yardımcı olucaktır
sagol kardes
çok verildi
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
kardes madem cok verildi diyosun post kasmana gerek yok yanıt yazmana hic gerek yok janımmm
saolasın dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme