Şimdi Ara

Pcden gelen fan sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 ay önce şöyle bir sistem topladım;

AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    ASUSGTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    CORSAIR CARBIDE SERİSİâ„¢ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

Bilgisayarın performansından gayet memnunum istediğim her oyunu gayet güzel oynatıyor fakat aşırı derecede ısınma ve cok fazla ses geliyor bunlar olurken pc yinede güzel bir şekilde çalısıyor fakat ses benı rahatsız ediyor bu durum neyden dolayı kaynaklanır veya ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz lütfen

• Benim sisteme benziyor fakat anakart aynı sadece. Ayrıca son 1 aydır benden de fan sesleri gelmeye başladı çok hafif uğultu geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 18 Ekim 2014; 9:32:17 >
  • benimki uğultuyu geçti biraz bariz bağırıyorlar kulaklık takılmazsa rahatsız edici boyutta ne yapılabilir bu konuda bilginiz varmı
  • Arkadaşlar yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar netten yaptığım araştırma sonucunda sanırım işlemcinin stok fanının yetersizliğinden sorun yaşıyorum nasıl bir fan almalıyım ve alacağım fanı yenı bir yeremi takıyorum yoksa işlemcinin fanının yerinemi takıyoruz teknik konuda yardım edebilecek varsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörden gelen ses
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.