Şimdi Ara

PCI Express'e r7 265 takabilir miyim? Lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, amd R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit ekran kartı almayı düşünüyorum fakat anakartı şu an yenilemeyeceğim, anakartım pci express. Yani pci express 2.0 değil. quad core 2.5 ghz işlemcim 4gb ram var. pci express ile bu ekran kartını kullanabilirmiyim? 2.0 olmaması sıkıntı yaratır mı? Yakın zamanda yenileyeceğim sistemi fakat şimdilik çalıştırmam mümkün olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 15 Ekim 2014; 13:29:34 >

• farketmez isterseniz pci-e 1.1 slotuna titan z takın çalışır sadece biraz yavaş çalışır oda fazla değil en fazla 5 fps farkedez belki daha az
  • Çalışır ben de pci-e 2 slotunda kullanıyorum kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

farketmez isterseniz pci-e 1.1 slotuna titan z takın çalışır sadece biraz yavaş çalışır oda fazla değil en fazla 5 fps farkedez belki daha az

Tesekkür ederim, özelliklerinde pci express 2 yazdığı için kararsızlık yaşadım.
  • Reis paşa paşa çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teoman-Tt

Reis paşa paşa çalışır

teşekkürler :) sadece fifa oynadığımdan çok büyük sisteme ihtiyacım yok bu şekilde işimi görecektir.
  • O zaman gönül rahatlığı ile oynarsın oyununu kardeşim zaten o ekran kartı çok iyi sınıfına göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teoman-Tt

O zaman gönül rahatlığı ile oynarsın oyununu kardeşim zaten o ekran kartı çok iyi sınıfına göre

Eyvallah, çok sağolun.
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardeşim her zaman yardımcı oluruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.