Şimdi Ara

PCI Express x16 slotlu GA-P35C-DS3R anakartta 2.0-3.0 slotlu ekran kartı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gigabyte GA-P35C-DS3R anakartım var ve ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Yalnız anlayamadığım bir şey var. x16 slotlu bir kartta 2.0 veya 3.0 slotlu bir ekran kartı kullanabilir miyiz? Sadece performans kaybı gibi bişey oluşacaksa sorun değil yakın zamanda anakartımı da değiştiricem ama öncelikli olarak bir ekran kartı almam gerek, çünkü ekran kartsız kaldım bu aralar :) x16 slot ya da 2.0 3.0 falan. Nedir bunlar bilemedim :D Bir de 150 lira civarı bir ekran kartı önerebilir misiniz normal bir oyun bilgisayarı için?? Şimdiden teşekkürler. Cahilliğimi mazur görün, basit sorular bunlar biliyorum ama çoktandır ilgilenmediğim bir konu şu bilgisayar işi :D Şimdiden teşekkürler...

• dostum aynı anakart bende de var ve aynı şekilde bende yeni bir ekran kartı almak istiyorum ve sorunum da seninkiyle birebir aynı :) 512 Mb asus 8600GT kullanıyorum artık miadını doldurdu ;) örneğin ZOTAC GTX650 GDDR5 2GB 128Bit PCI Express 3.0 bir kart alsam olur mu ?? (yeni bir psuda tabi:) olursa çok fazla performans kaybı yaşanırmı?? burda işin bilen arkadaşlar yardım edebilir umarım :)
  • http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2551#sp

çok aşırı performans kaybı yasamazsınız.

bu rada en onemlı nokta hangı ekran kartını hangı ıslemcıyle ve guc kaynagı ıle kullandıgınız önemlidir.

yoksa pcı-e 1.1 -2.0-2.1- 3.0 fazla kafaya takmayınız bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Kasım 2012; 5:38:39 >
  • Teşekkür ederim Salvatore, sıkıntılardan kurtardın beni. Minnettarım...
  • daha sonra bu konuyu arastiracak arkadaslar icin yaziyorum... pci-e x16 anakarta pci-e 3.0 ekran karti taktim (2 gb zotac gtx 650) 10 gündür kullaniyorum hicbir sorun yok. yalniz ekran karti almadan once psu'nuzun (güç kaynagizin) yeterli gücte olmasina dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin963

daha sonra bu konuyu arastiracak arkadaslar icin yaziyorum... pci-e x16 anakarta pci-e 3.0 ekran karti taktim (2 gb zotac gtx 650) 10 gündür kullaniyorum hicbir sorun yok. yalniz ekran karti almadan once psu'nuzun (güç kaynagizin) yeterli gücte olmasina dikkat edin.

performansı nasıl ve bir de hangi kartı taktınız acaba? aynı işi ben de yapabilirim bu aralar
  • performansta bi kayıp yok (varsada fark edilecek düzeyde değil :) ) ZOTAC GTX650 GDDR5 2GB 128Bit PCI Express 3.0 kartını ve daha iyi bi güç kaynağı taktım aylardır kullanıyorum bi sorun yok.. Oyunlarda falan aşırı bi beklenti olmazsa tatminkar sonuç veriyor.. biraz geç cevap verdim ama kusuruma bakmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.