Şimdi Ara

PCI sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar.. size bişe danışmak istiyorum.
    bende gigabyte ga-g31m-es2l (rev 2.x) anakart var ve buna alabileceğim bi ekran kartı sormak isyorum. dahası pcı x16 rev 2.0 ekran kartı alıp sorunsuz kullanabilir miyim?

• Vereceğim linkte akıllı pc toplama adı altında seçtiğin anakarta uyumlu bileşenleri görebilirsin.. Önce anakart modelini işaretle daha sonra ona uygun ekran kartı, ram vs. çıkacaktır..

Link:http://www.teknobiyotik.com/akilli-pc-sihirbazi.html
  • Pci-e kartlar geriye uyumludur. Pci-e 3.0 kart da alsanız sizde sorunsuz çalışır ancak biraz performans kaybı olur. Eski anakartım 1.1 versiyondu, 2.0 kart alıp sorunsuz kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 21 Şubat 2013; 14:02:07 >
  • amd 5000 6000 serisi pcie 2.1'dir ve 1.0 anakartlarda calismaz.anakartin pcie 1.1 ise calisir(ki bence 1.0 degildir o anakart).sen butceden haber ver alabilecegin kartlari yazarlar buraya.
  • teknobiyotik linki veren arkadşım orayı biliyorum ama bu bahsettiğim anakart yok ve bildiğim kadar üretilmiyor artık..
    benim sormak istediğim olay şudur: gigabyte GA-G31M-ES2L (REV. 2.x) için ben gidip Palit Nvidia GT630 2GB 128Bit DDR3 (DirectX 11.1) PCI-E 2.0 Ekran Kartı alsam kullanabilir miyim?
    yada kullansam dahi performans kaybı olur mu?
    işlemcim core 2 dou e8400.
    ve benim amacım 42lw4500 tv ye bağlamak. oyun falan oynamam pek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali439

teknobiyotik linki veren arkadşım orayı biliyorum ama bu bahsettiğim anakart yok ve bildiğim kadar üretilmiyor artık..
    benim sormak istediğim olay şudur: gigabyte GA-G31M-ES2L (REV. 2.x) için ben gidip Palit Nvidia GT630 2GB 128Bit DDR3 (DirectX 11.1) PCI-E 2.0 Ekran Kartı alsam kullanabilir miyim?
    yada kullansam dahi performans kaybı olur mu?
    işlemcim core 2 dou e8400.
    ve benim amacım 42lw4500 tv ye bağlamak. oyun falan oynamam pek..

gt630 alirsan problem olmaz anakart yuzunden performans kaybi yasamazsin islemcin de yeter.kuvvetli bir kart degil ama tv'ye baglayabilirsin.
  • çok teşekkürler. anakart açıklamasında sadece PCI x16 yazdığı için PCI x16 2.0 lı ekran kartı almış olsam sıkıntı cıkarır mı diye tereddütte kalmıştım. anlaşılan bi sıkıntı olmadan kullanabiliceğim. tekrar teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.