Şimdi Ara

PDA DAN PC İNTERNET PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP614c Model pda sahibim ve mobil internet paketineüye oldum ve rahatca internete girebiliriyorum ben bu internet bağlantısını normal pc de interneti paylaştırma şansım varmıdır ....

• PDA'daki gprs/Edge bağlantısı yoluyla kullandığın operatörün Gprs/Edge servisini PC veya Notebooktan kullanabilmen için, PDA'yı PC veya Notebookta harici modem olarak tanıtıp driver'larını yüklemen gerekiyor. Bunun PDA'daki ayarlarını bilmiyorum ama (Ben daha önce efsane telefon motorola mpx200'de yapmıştım ve ayarlar çok basitti, ama PDA'da henüz denemedim) PC 'de yeni ağ bağlantısı tanımlacaksın. Daha sonra kullanıcı adı ve şifre olarak gsm operatörünün verdiği bilgileri girip bağlantıyı tamamlayacaksın. Daha sonra web tarayıcında modem bağlantısı olarak PDA'yı seçeceksin.
  • Programs menusunde, Internet sharing var. Bluetooth ve USB den, hiç bir driver yüklemeye gerek kalmadan bağlanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_ari

Programs menusunde, Internet sharing var. Bluetooth ve USB den, hiç bir driver yüklemeye gerek kalmadan bağlanabilirsiniz.

Evet haklısınız. Benim böyle bir ihtiyacım olmadığı için hiç dkkatimi çekmemiş, wm 6.1'de programlarda böyle bir internet paylaşımı hazır hale gelmiş, güzel olmuş. driver ile uğraşmaya gerek kalmamış.
  • Arkadaşlar Hepinize Çok Teşekkür Ederim :D USB SORUN YOK BLUETOOTH KISIMI OLMADI AMA ÇOKDA ÖNEMİ YOK :)
  • Eşleşmede bir sorun yoksa, internet sharing BT ile de çalışıyor.
  • ya hocam yaşa sen be, 1 haftadır netten bakıyorum nasıl ipaq ten internete girecem usb kablo ile, cihazı da incik cincik ettim yok yok yok, ben ne bileyi dogrudan boyle bi baglantı secenegi oldugunu. Salak gibi 1 haftadır interneti talan ediyorum baglantı paylaştırıcam diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.