Ark.lar ben bi pda alıcam kendime ama hem wi-fi si hem kamerası hemde cep tel.i olarak kullanabilme özeliği olan bişii arıorum artık cep tel.i yerine böle bişii kullanmak istiorum ...
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler ...
CASPER M500 bence
quote:
Orjinalden alıntı: DarkImmortaL
CASPER M500 bence
Kardeş çok sağol güzel cihaz ama bunda WI-FI(wireless) yok ki ...
pda2k bak kardeş
Bence de pda2k bakmalısın. Türkiyede sadece KVK'da var ama onların da stoğunda yok şu anda. Söylediğin tüm özellikler mevcut. Ben de daha yeni aldım ama şimdi de harıl harıl türkçeleştirme programı arıyorum.
HP 6315 olabilir bence..
ardademirci kvk da var türkçeleştirme programı ama farklı şeylerden bahsetmiyorsakhttp://www.kvk.com/I-Mate.asp link bu
Bence de pda2k bakmalısın. Türkiyede sadece KVK'da var ama onların da stoğunda yok şu anda. Söylediğin tüm özellikler mevcut. Ben de daha yeni aldım ama şimdi de harıl harıl türkçeleştirme programı arıyorum.
Aldığın pda2k nın markası ve modeli nedir ??
O yazdığın siteden sadece KVK'dan aldığın zaman faydalanabiliyorsun kardeş. Haricen türkçeleştirme programı satmıyorlar. Cihazının imei no'su onların kayıtlarında yok ise hiçbir işlem gerçekleştirmiyorsun. Bu arada benim pda2k mdaIII model
arkadaşlar niye herkes türkçeleştirme programı deyip duruyor pda yı almışşın heralde azbuçuk ingilizcen vardır.(tr paketini boş verin)
quote:
Orjinalden alıntı: diablo1907
arkadaşlar niye herkes türkçeleştirme programı deyip duruyor pda yı almışşın heralde azbuçuk ingilizcen vardır.(tr paketini boş verin)
Ama benimki almanca şu anda. İngilizce tabi ki olur ama onu bile yapamadım ki daha. CD var ama ActiveSync olayını yapamadım PC ile PDA arasındaki. İlgilenen arkadaşlar var ise belirli bir ücret karşılığı yardım istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme