Arkadaşlar bir abimin, iş bilgisayarında böyle bir sorun oluşmuş. Nedeni kesin olarak virüs müdür? İşletim sistemi win 98. Bütün tarayıcılarda denemiş sonuç aynıymış. İş için sürekli pdf dosyası indirmesi gerekiyormuş, nasıl bir çözüm üretilebilir? Format atsın,işletim sistemini değiştirsin vs gibi öneriler şu an için mümkün değil maalesef.
quote:
Pdf formatında bir belgeyi internetten masaüstüme kaydetmem gerekiyor ancak kaydeti tıkladığımda ekran donuyor. Sonlandırıyorum o işlemi bir daha yapmak istediğimde kaydet demeden önce masaüstüne seçince bir önceki kaydedemediğimi düşündüğüm belge masaüstünde kayıtlı görünüyor, masaüstüne bakıyorum belge yok Combofix çalıştırdım System32 denen bir dosyadan 1055 isimli dosyayı sildi combofix, sonra masaüstüne bütün kaydetmeye çalışıp hata verdiğim belgeler bir anda geldi. Bu dünde böyle olmuştu yine combofix o bahsettiğim dosyayı sildikten sonra düzelmişti, şimdi aynı dosyayı sildiğini gösteriyor ve yine düzeldi.
Biraz uzun yazdım karışıkmı bilmiyorum ama durum bu. Virüs falanmı bulaştı acaba? Hani bir belgeyi kaydet diyorsun kaydedeceğin yeri seçerken masaüstünü seç dedikten sonra gösteriyor ya o ekranda belgeler görünüyor ama kapayıp masaüstüne bakıyorum belgeler yok?
sistemini guncel bir virus programı ile taratsın bence
quote:
Orijinalden alıntı: weskerq7
sistemini guncel bir virus programı ile taratsın bence
Sağolun cevap için. Nod32 ile denemiş ama sorun devam ediyormuş. Hangi virüs programı ile taratmak faydalı olur? Bir de bu spyware doctor tarzı programlar ile temizlik yapmak sistem dosyalarında zararlı dosyaları temizlerken aynı zamanda sisteme gerekli dosyaları da siler mi?
Antivirüs ile taratmayı yapmış, 4 virüs bulup karantinaya almış ama sorun aynen devam ediyor. Başka çözüm önerisi olan?
kötü :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme