Şimdi Ara

Pdr ler 42k ya hukuklar 38 k ya gerileyecek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
18
Favori
8.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    89 k ile kapamış bir yere 75 k ile girme durumu yüzde doksan ihtimaldir. devlet olsa idi yüzde yüz derdim. Ama biliyorsun özeldeki dalgalanmaları tahmin etmek zor oluyor
  • hocam tm3 sıralamam 30.500
    istediğim yer [pdr] 27.700 gelir mi??
  • go girl baby G kullanıcısına yanıt
    ilk üç tercihinin gelme ihtimali 0.

dördüncü tercih yüzde elli gibi sınırdasın

Ama selçuk hayırlı olsun şimdiden
  • Rehberlikuzmanı R kullanıcısına yanıt
    anladım çok teşekkür ederim ilginiz için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katreimey K kullanıcısına yanıt
    12 tane devlet 6 7 tane özel pdr açıldı. Geçen seneki hukuk artışları bu sene pdr de olacak. +5 k lık yerler yaz. Gelmeme ihtimali yüzde yirmi en çok
  • Rehberlikuzmanı R kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkürler ama hocam şöyle bir durum var yeni açılanlar düzce,balıkesir,manisa vs yerler yani ilk 30 bine etki eder mi?
  • +2 k +3 k gibi bir değişim yaşayacak. Çünkü istanbulda Siyaset bilimi ve kamu yönetimi açıldı. Ve bu sene tmcilerin psikoloji ve pdr ye daha fazla yükleneceğini düşünüyorum
  • Ailesi ve çevresi hukukçu olan birisi olarak konuşayım

1-)Birinci dereceden akrabam istanbul universitesi hukuktan mezun olup şu an stajyer statusunde aldigi maas 600+yemek ve ortalama bu fiyat ayni her yerde cunku mezun çok sen gelmezsen baskasi gelir gozuyle bakiliyor

2-)yeni mezun avukat(istanbul marmara ankara mezunu için) ortalama 1750yle işe basliyor , direkt kendi burosunu açarsa aç kaliyor , kirayi cikaramiyor

3-)dayınız yoksa devleti unutun

4-)egitimi icin laboratuvar arac gerec vs gerektirmediginden her geçen gun bir apartman hukuk fakultesi oldugundan durum simdilik boyle her yil binlerce avukat mezun oldugundan durum 10 sene sonra bayagi kotu bir hal alacaga benziyor.devlet bu fazlaliga bir dur demezse onlem alinmazsa gelecek hukuk mezunlari icin hayir teskil etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rehberlikuzmanı

:s sıralamamı söylemedım daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • go girl baby G kullanıcısına yanıt
    onu sana yazmadım zaten. Israrla diyorum kime mesaj atacağımı şaşırıyorum. gerçek manada bir arkadaş bana öğretebilir mi. Mesela aslında ben kimseye mesaj atmak istemiyorum serbest bir yorum atmak istiyorm nereye tıklamam gerek
  • quote:

onu sana yazmadım zaten. Israrla diyorum kime mesaj atacağımı şaşırıyorum. gerçek manada bir arkadaş bana öğretebilir mi. Mesela aslında ben kimseye mesaj atmak istemiyorum serbest bir yorum atmak istiyorm nereye tıklamam gerek

Pardon :) aşağıya ınıp cevapla kısmına tıklamalısınız ortaya mesaj atmak ıcın.
    Bende Selçuk hukuku duyunca korktum bırden ondan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsimSoyisim kullanıcısına yanıt
    yorumlarına genel olarak katılıyorum. Gerçekten haklısın. benim geçen sene bir öğrencim ankara hukuka gitti. Hakim oğlu idi.Adı deniz. Babası kararından döndürmek için çok uğraştı. Ancak ben çocuğun eğilimi ve isteği hukuk olduğu için dönmesine izin vermedim. Ancak yinede hak veriyorum size
  • Abileri , ablaları :) benim bebeğim şimdi üç yaşında :) onun gireceği yıl ben büyük ihtimal artık inzivaya çekilmiş olurum sizce pdr kaçla kapatır :) :) :) Kucağımda hiç rahat durmuyor dolayısıyla ben sizlere geç cevap veriyorum :)
  • baba kucağı anne kucağı gibi olmuyor tabiki :)
  • Canlar bugünlük hepinize iyi geceler. 2014 / 2015 senesi ygs lys kpss sınavlarında sizlere rehberlik ve psikolojik yardım yapabilecek Sizlere yayınlar hakkında bilgi verecek benimle birlikte 4 arkadaş daha önereceğim.

onlara 2015 sürecinde tüm sorularınızı sorabilir. Psikolojik yardım alabilir daha pek çok konuda görüş alışverişi yapabilirsiniz.

özelden bir arkadaşın bir sorusunu herkesin önünde yanıtlayarak uyumaya gideyim Deniz'im mile :)

Ben ve biz bu yardımı sadece Donanım Haber Ahalisi için yapmıyoruz. Daha pek çok forumda arkadaşlarımız bu süreçte çalışıyor. Böyle bir şey yapmaya neden karar verdiniz derseniz . Dershane rehber öğretmenlerinin yüksek dereceli öğrencilere gösterdiği ilgi ile orta yada düşük öğrencilere gösterdiği ilginin aynı olmadığını biliyoruz. ve gençlerinde bu yardıma ihtiyacı olduğunu biliyoruz.

Gözlerinizden öperim.

• hocam özel mesajımı bakarmısınız
  • Rehberlik uzmanı:
    Taşıdığımız için dershane ve okula çok uzak kalıyor evimiz o yüzden hocalara danisamiyorum lütfen yardımcı olun .
    Tm3 siralamam : 16977
    Tm2 sıralamam : 25945
    Listem su şekilde :(üsttekiler biraz ütopik ama )
    Hacettepe pdr 11800
    İstanbul pdr 12800
    Marmara pdr 17000
    Gazi pdr 17700
    Erciyes hukuk 21600

Listede bir hata var mi acaba?
    Bir de hangisinin gelme ihtimali fazla ?

• quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

:s sıralamamı söylemedım daha

Hocam kendi tezinizi çürütmüş olmadınız mı?20K daki birinin önünde 5000 sayısalcı yokmudur tezinize göre?Zira 9 eylül tabanı 15500 sanırım..
  • quote:

Hocam kendi tezinizi çürütmüş olmadınız mı?20K daki birinin önünde 5000 sayısalcı yokmudur tezinize göre?Zira 9 eylül tabanı 15500 sanırım..
  • Hocam iddialarınızı çok güçlü savunuyorsunuz ve birçok insana umut veriniz. umarım dedikleriniz gerçek olur ve forumdaki arkadaşlar da umduklarına erişirler. ancak ben bir konuya değinmek istiyorum. bu sene tm puanı hesaplanan fen lisesi+özel fen lisesi öğrenci sayısı toplamı 8789. 2013 yılında ise 6213. yani 2014 yılında 2013e göre 2576 kişilik bir artış yaşanmış durumda. bu faktörün sıralamalarda çok büyük bir değişiklik yapacağını düşünmüyorum, hele ki ilk 10000-15000 bandında çok büyük değişim olmayacaktır kanaatindeyim. hukuklar için kontenjan artışı geçen seneye göre neredeyse yok sayılabilecek durumda. büyük değişimler için toplumsal yönelimlerin değişmesi ya da kontenjanlarda geçen yıl olduğu gibi büyük artışlar olması gerekir diye düşünüyorum. ama umarım sizin dedikleriniz gerçekleşir...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.