Şimdi Ara

Pdr mi Hukuk mu yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kararsızim arkadaşlar hep pdr hedefledim ama hukuk da gelebiliyor hukukta savcılıkta torpil ve cok çalışmak korkutuyor beni yardimci olursaniz sevinirim
    Not:tm3 23k

• Gerçekten hangisine daha çok hevesliysen ve mıtlu olucaksan o mesleği seç.
    Tm 3 30990 benim hukuk istiyorum mesela erzuruma bile giderim diyorum.(istden)
    Yani göze alabiliyorsan pdr yi veya hukuku seç.(Veya başka bir meslek)
  • Hocam sadece pdr ve ya hukuk düşünüyorum yardımlara çok ihtiyacım var
  • Bende surekli hukuk istiyodum sene basindan beri ama pdr kafami kurcalamaya basladi. Tm3 25k hukuk gelir gibi ama pdr de yazsam mi diye de dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalı adair savcısı

Çok kararsızim arkadaşlar hep pdr hedefledim ama hukuk da gelebiliyor hukukta savcılıkta torpil ve cok çalışmak korkutuyor beni yardimci olursaniz sevinirim
    Not:tm3 23k

Hocam senle aynı durumdayız bende hep pdr istedim ama istanbul hukuk geliyo şimdi bende ne yapcağımı bilemiyorum.
    tm3 - 6K
  • Rakip eleme gibi bir amacım yok.
    Hayırlısı neyse o olsun.
  • ösymagduru Ö kullanıcısına yanıt
    Yerinde olsam boun geliyo bile ben düşünmezdim o zaman ama karar senin evet arkadaslar bizlere yardim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    7 yıl önce açıldı
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yerinde olsam boun geliyo bile ben düşünmezdim o zaman ama karar senin evet arkadaslar bizlere yardim

Kardeşim maalesef ingilizecem eksilerde bouna gidersem kesin kalırım yoksa bende düşünüyorum bounu 6 yılda pdr okumak akıl karı gibi gelmiyo bende ne yapcağımı bilemiyorum aynen yardımmm ltfenn.

http://forum.donanimhaber.com/m_107576721/tm.htm
  • Sizler olmazsınız bana kim yardım edecek :((
  • Neden pdr hedefledin ve hukuk neden kafanı karıştıyor? Hep ikisine de gitsen çıktığında ne yapmak istiyorsun? Iyice düşün bunları. Hukuka gidip Keşke pdr yazsaydım pdrye gidip Keşke hukuk yazsaydım diyen insanlar oluyor. Ve kesinlikle ilgin olmayan sevmediğin derse çalışması çok zor bir şey. Biz sana Şunu seç vs diyemeyiz zaten, uzun vadeli olarak nedenlerini ve sonuçlarını düşünüp karar ver derim. Kolay gelsin.
  • Hukuk kazanan bile Doğu gelir gitmem dedim ve pdr okuyun iyi yerde rahat olan dedim ama savcıların egosu da düşündürüyor beni ama onun içinde torpil gerek ki ben de referans yok :(
  • quote:

Hukuk kazanan bile Doğu gelir gitmem dedim ve pdr okuyun iyi yerde rahat olan dedim ama savcıların egosu da düşündürüyor beni ama onun içinde torpil gerek ki ben de referans yok :(

Sırf mesleğin getirdiği o havaya aldanıp seçmek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca savcılık da kolay bir Meslek değil. Çalışma koşulları ve bulunduğu yerdeki insanlarla iletişimi olsun yer değişimi olsun. Sadece artılara bakarak karar veremezsin. Olumlu yönlerine bakarak Her mesleği seçersin. Önemli olan olumsuz yönlerini de kabullenip, onlara katlanıp o mesleği yapabicek misin?
  • Valla hocam zoru pek sevmem rahat olsun isterim yalan yok ama işte kararsızlık demişler ya en kötü karardan kötüdür diye
  • aha tam beni ozetlemissin ama ben pdr degil de hep psikoloji istedim siralamam 25 k bu siralamadaki psikolojiler pek iyi degil, ama hukuklarda bircok yeri secme avantajim var ve sonucta hukuk bu, asla sayginligini kaybetmeyecek bir meslek.. valla arkadasa yardim eden bana da etsin..
  • quote:

Valla hocam zoru pek sevmem rahat olsun isterim yalan yok ama işte kararsızlık demişler ya en kötü karardan kötüdür diye

En iyi değerlendirmeyi kendin yaparsın dediğim gibi. Katılıyorum kararsızlık çok kötü bir şey hele ki böyle önemli konularda. Bölümleri okuyanlarla konuşabilirsin okul hayatları nasıl geçiyor kolay mi zor mu çalışma hayatı nasıl olabilir onlara göre veya çalışan birilerini bul onlara sor. Karar vermeden önce kafanda soru işareti kalmasın. :)
  • Yarın hukukta okuyan arkadaşımla konuşcam bakalım ne diyecek
  • quote:

Yarın hukukta okuyan arkadaşımla konuşcam bakalım ne diyecek
    pdr nin okuması hem hukuka göre kolay hem mezun olduktan iş sıkıntısı yok
  • Yav hocam nası adamlarsınız anlamıyorum yav hakim savcı en kötü avukat olmak varken bir ilkokulda oğretmenlik yapacan nası iştir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAŞKOMİSER ORHAN

Yav hocam nası adamlarsınız anlamıyorum yav hakim savcı en kötü avukat olmak varken bir ilkokulda oğretmenlik yapacan nası iştir bu
    halen kararsızım beyler kusura bakmayın herkes bir sey diyor ama hic tatmin olamıyorum keske ikisinden de mezun olarak 4 yıl sonrasını gorebılsem lutfen yardıma devam Allah yardımcım olsun valla puanım ıyı olsa bıle aglıcak haldeyım psikolojim bozuldu valla heralde 3.sene olmanın eksi yani YARDIM LÜTFEN SANA İHTİYACIM VAR!
  • baltalı adair savcısı B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hukuk daha saygın bir meslek bence değerini hic kaybetmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.