Şimdi Ara

PDR TIP MÜHENDİSLİKLER HUKUK FTR ÖĞRETMENLİKLER İİBF BÖLÜMLERİNDE SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAŞLIKTAKİ BÖLÜMLER ÖZELLİKLE BELLİ ÜNİVERSİTELERDEKİ EĞİTİM DURUMLARI, İŞ DURUMLARI, MAAŞ OLAYLARI HAKKINDA İSTEKLERİNİZİ GÖRÜŞLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ.

HAYIRLI İFTARLAR

tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.

• Kırıkkale-Kocaeli-Akdeniz bu 3 ünide Hukuk yazıcam ama sıralamasını nasıl yapsam karar veremedim yardımcı olurmusunuz nedeniyle beraber ? bide şu var sonraki sıralarada kayseri erciyes ve sakarya yazıcam önce hangisini yazıyım bu 2sinden ?
  • Kırıkkale pdr eğitimi nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2015lys1

Kırıkkale-Kocaeli-Akdeniz bu 3 ünide Hukuk yazıcam ama sıralamasını nasıl yapsam karar veremedim yardımcı olurmusunuz nedeniyle beraber ? bide şu var sonraki sıralarada kayseri erciyes ve sakarya yazıcam önce hangisini yazıyım bu 2sinden ?

akdeniz hukuk önde olsun derim
  • peki sebebi nedir ? bide kocaeli kırıkkale arasında sıralama ?
  • hacettepe siyaset bilimi ve kamu yönetimi nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iibf ve benzeri bölümler odtü-belki ankara-boğaziçi-bilkent-koç gibi yerlerde okumak gerekiyo
    pdr yerine de psikoloji çok daha mantıklı aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayankus

hacettepe siyaset bilimi ve kamu yönetimi nasıl?

eğitim olarak sizi tatmin edebilir ancak bir ankara değil tabiki
  • hocam ben hacettepe işletme düşünüyorum tercihler arasında.para işlerinini yapma konusunda kendime çok güvenmiyorum.hesap kitap yapmayı severim ama çok dikkatli ve ince hesaplar yapılıyor mu bu meslekte.veya sadece bu tür para,hesap kitap işleri mi yapılıyor.mesela insan kaynakları alanına yönelsek iş bulabilir miyiz?şimdiden sağolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

hocam ben hacettepe işletme düşünüyorum tercihler arasında.para işlerinini yapma konusunda kendime çok güvenmiyorum.hesap kitap yapmayı severim ama çok dikkatli ve ince hesaplar yapılıyor mu bu meslekte.veya sadece bu tür para,hesap kitap işleri mi yapılıyor.mesela insan kaynakları alanına yönelsek iş bulabilir miyiz?şimdiden sağolun

hacettepe işletmenin özellikle ingilizce ayağını öneririm. işletme bölümü muhasebe finansman, yönetim organizasyon, üretim yönetimi ve pazarlama gibi 3 önemli kolu vardır. insan kaynaklarında başarılı olmak istiyorsanız seçmeli derslerinizi yönetim organizasyon alanından yaparsınız
  • Hocam halkla iliskiler nasildir..ingilizcem orta seviyede kendimi gelistiricegime inaniyorum..is imkanlari nasildir ekmek yiyebilir miyim..simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekop

Hocam halkla iliskiler nasildir..ingilizcem orta seviyede kendimi gelistiricegime inaniyorum..is imkanlari nasildir ekmek yiyebilir miyim..simdiden teşekkürler

halkla ilişkilerin iş alanı vardır ancak kendinizi geliştirip iyi sunmanız gerekmektedir. SAP insan kaynakları modülüne hakim olmakta işinizde fayda sağlar ön plana taşır diye düşünüyorum.
  • Ytü ve İtü'deki kimya mühendislikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Yakin dogu tamburslu diş mi gata tip mi ftr eczalicik vs.. Mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alftalen

Ytü ve İtü'deki kimya mühendislikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

kimya mühendisliği hakkında çok iyi düşüncelerim yok ama illa yazılacaksa itü yazılır.
  • ekfgfb E kullanıcısına yanıt
    Sağolun.
  • Radyo tv hakkında ne dusunuyorsunuz

• ahbeazizim kullanıcısına yanıt
    gata tıp yazardım sanki ama bunalır mıydım orada onu da bilemedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.