Şimdi Ara

Pederin Arabasını Almaya Çekiniyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyetim var Allaha şükür ama kaza yapmaktan çekiniyorum pederin arabası ile. Tampon elimde eve gelmeyi hiç istemem.

Kiralık araba kullanmakta istemiyorum nedeni ise gizli kusur olabiliyor ve araba yolda kalıyor sonra sahibi masrafı size kitliyor.

Ancak araba almakta imkansıza yakın halde? Ne yapacağım bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Büyük kiralama şirketleri var sigorta dahil kiralama yapabilirsin.. Kaza yapsanda extra sigorta eklettiğin için bir problem olmaz sadece önünde pahalı bir araca denk gelme :D Hep ucuz araçların arkasından gitmeye çalış :D 1 Hafta sürekli kullanırsan elin kırılır..

• Merhaba,

Kaza yapmaktan çekinme korkusu ile yola çıkarsan kaza yaparsın, aklında olumsuzluklara odaklandığın sürece göz göre göre kazaya karışırsın, sebep olursun...

O yüzden aklındaki ''kaza yaparım'' düşüncesinden uzaklaş. ''Kaza yapmadan sürücü olunmaz.'' vs gibi sözler hep avutmalardır, trafikte odağın açık, kurallara uyduğun sürece, arkadaşlarının gazına gelip olmadık hareketler yapmadığın sürece bir sıkıntı yaşamazsın.

Ehliyet olayı yeterliliktir, trafik olayı deneyimdir. Ne yaparsan yap, ne kadar tecrübeli olursan ol, olacağı varsa görünmez kaza bile olsa Seni bulur zaten.

Ancak ehliyeti yeni alan 18 yaşındaki tayfadansan, kanın kaynıyorsa, aniden gaza geliyorsan, aklında ''araba bile alamayacağım'' düşüncelerin varsa trafiğe temkinli çık.

Baban aracı çıkarttığında icazet iste, sen sür. Şehirlerarası uzun yollarda, köy yollarında araç mekaniğini iyice kavra. Sonrası kolayca gelir.

Kendi aracın nasip olursa da zaten mevcut ilk korku siliniyor, sadece heyecan kalıyor. 

• Kasko yaptır, kiralık arabadan daha ucuza gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecrüben varsa al kendinizin sonuçta, yoksa da yalnız çıkma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eşim arabayı vermiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.