Şimdi Ara

PEGASUS'TAN 10 TL'YE 100.000 adet BİLET(331.DÖNEM TERTİPLERİM KAÇIRMASIN!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pegasus,Sabiha Gökçen Havalimanından olacak şekilde 2010 Mart sonuna kadar yurtiçi uçak biletini 10 TL'ye veriyor(vergilerle 23 tl)
    Kendi adıma doğuya çıkma ve ayın 10'undan sonra bilet bulamama ihtimaline karşılık,kısmen merkezi bir il olan Diyarbakır yönüne bilet aldım.O tarafa çıkmaz ve biletim yanarsa hiç üzüleceğimi sanmıyorum ;=)

Link aşağıdadır ;

http://www.flypgs.com/?utm_source=Mailing&utm_medium=WebSite_Uye_Newsletter&utm_content=TR%20Mail&utm_campaign=Tanidik%20Kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelycat -- 20 Kasım 2009; 9:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelycat

Pegasus,Sabiha Gökçen Havalimanından olacak şekilde 2010 Mart sonuna kadar yurtiçi uçak biletini 10 TL'ye veriyor(vergilerle 23 tl)
    Kendi adıma doğuya çıkma ve ayın 10'undan sonra bilet bulamama ihtimaline karşılık,kısmen merkezi bir il olan Diyarbakır yönüne bilet aldım.O tarafa çıkmaz ve biletim yanarsa hiç üzüleceğimi sanmıyorum ;=)

Link aşağıdadır ;

http://www.flypgs.com/?utm_source=Mailing&utm_medium=WebSite_Uye_Newsletter&utm_content=TR%20Mail&utm_campaign=Tanidik%20Kampanyasi

İyi yapmışsın tertip... Ben İstanbul'da yaşasaydım alırdım.

• Ben aralıkta askere gitmeden izmire gidip gelecem. Gidiş-geliş her şey dahil 19,98 TL ye bilet aldım. Bana perşembe gecesi pegasustan mail geldi. Bende hemen aldım bileti.... Bedavaya uçuyorum..... Teşekkürler pegasus Ayrıca istanbul şart değil. Her yöne her yere 9,99 TL. Ben Ankara-İzmir-Ankara arası uçuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1987 -- 22 Kasım 2009; 2:49:37 >
  • yaaa çok iyiymiş aslında.keşke bütün 331. dönemler yararlanabilse.bizim nerelere düştüğümüz açıklandığında bu kampanya bitmiş olur herhalde.
  • ben miamiye aldım bi bilet inşallah orası çıkar bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.