Şimdi Ara

Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
17.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden dostum?

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Kalacek yer konusunda tavsiyem yok çünkü çok etkenli uçu çok açik. Ancak gezilecek yerler arasina kesinlikle Giethoorn u ekleyin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt

Pegasus’un uçtuğu Avrupa ülkelerinde Ada hariç (İngiltere İrlanda) her yere Yeşil pasaport ile vizesiz uçarsınız. Bazıları dönüş bileti ve otel rezervasyonu görmek ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt

Ben de 2 kişilik aldım ama tek hesaptan. İkinizden biri alsın.

• şuanda bilet almayı deneyen var mı acaba, uçuşlar yüklenmiyor bir türlü. Farklı şehirler farklı tarihler denedim hiç biri yüklenmedi.

• Bu ucuzauçak sayfasının instagram ve Facebook sayfasına bakıyorum millet patır patır bilet almış, kış zamanı biletleri nasıl alıyorsunuz, bir de hepsi kendi işinin patronu mu da böyle saçma tarihlere bilet alıyor anlamadım. Yeşilim olsa İspanya alacaktım sömestra, ama şubatta çıkartabiliyorum, o zaman da tatil bitiyor.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Doları düşürmek oldukça zor olur sabit tutup gelirimizi artırabilmeyi başarırlarsa alım gücü yükselmiş olur zaten. Bu ülkede bişeyin ucuzladığını ben görmedim.

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

Hangi tarihlere aldınız acaba? Ben aralık ilk haftasına aldım. Merak ettim hangi tarihlerde var diye.

• Arkadaşlar Ankara'dan Amsterdam a en uygun bilet nerden bulabilirim 30-31 Ağustos için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt

daha saçma bir yorum olmaz herhalde diye düşünürken, bu forum beni sürekli şaşırtıyor :))

Ucuza ucagın 200bin takipçisi var

bunların %1i alsa, 2bin bilet yapar!

• kampanyanın ilk gününden beri 3 farklı lokasyon için 14 kasım haftasına tek bir fiyat bile çıkmıyor ve tekrar deneyin kule görseli alıyorum....

Hocam bir zamanlar ben de siz gibi düşünüyordum, sonraları bu biletlerden ben de almaya başladım ve çok güzel seyahatler yaptım, hatta rekorum 9 ay öncesinden bilet almak oldu. Normal çalışma zamanında hiç zorlanmadım, yeşil pasaport da var, yönetici sınıfına geçince maalesef 1 ay sonrasını bile alamaz oldum.

• 1 euro ya bilet bulabilen var mı?

• yucel067 Y kullanıcısına yanıt

yüksek sezonda 15 gün kala uygun bilet bulamazsınız, bi ihtimal anadolu'daki diğer şehirlerden uçuş bakın, aktarma yaparsınız.

özel sektörde beyaz yakalı çalışanım, yılda en az 3 kez uygun bilet bulduğum tarihlerde yurtdışına çıkıyorum. yıllık iznimi parça parça bu tarihlerde kullanıyorum, tam olarak anlayamadığınız nokta nedir?

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt

:D :D :D

her yıl aralık ayında noel tarihinden önce christmas marketleri gezmeye giderim. kışın ve karın en güzel yaşandığı lokasyonları tercih ederim, bu sene bir de üstüne yılbaşı için ayrı bi seyahat ekledim. etti mi size aralık-ocak aylarında iki seyahat?

avrupa'da amsterdam paris gibi başkentler dahil çift kişilik odaya 50€'dan fazla vermedim, 3 yıldızlı otelden de aşağıda kalmam.

ezbere bilgilerle gelip burda insanlara akıl vermeyin rica edeceğim :) :) :)

• enorton E kullanıcısına yanıt

döviz kuruna rağmen bu sene sadece yurtdışında tatil yaptım, alaçatı bodrum veya antalya'daki 5yıldızlı otellerle kıyaslayınca aynı paraya hatta bazıları daha ucuza geldi. "normalde yurtiçinde saydığınız yerlere de gitmiyorum" diyorsanız ayrı tabi.

turlar şu an otel+uçak maliyetinin yarı fiyatına rezervasyon satıyorlar fakat turlarda ekstra olmayan hiçbir şey kalmamış, sadece "uçak+otel+kahvaltı+otobüs+panoramik şehir turları" ödediğiniz fiyata dahil olan şeyler. onun dışında en ufak geziler bile ekstra kategorisine alınmış. üstüne kahvaltı dışında bütün yeme içmeyi yine cebinizden karşılıyorsunuz.

iyi hesaplamak lazım.

• biyikliadam kullanıcısına yanıt

hocam merkeze aşırı uzak değilmi burası? 3-4 günlük en ucuz otobüs pass'i bakıyodumda uzak geldi burası kafamdaki yerlere. birde sizce şuandan hosteli tutmak mantıklı mı? yoksa tarih yakınlaştıkça fiyat artışı cok olur mu?

• ege1903 E kullanıcısına yanıt

hocam selam. amsterdam için kalacak yer öneriniz varmı şubat başı tek gidececeğim ve uzun süre kalacağım. birde sizi uğraştırmak istemem ama amsterdamda ne yapılmalı nerelere gidilmeli tarzı bilgi verebilirmisiniz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.