Şimdi Ara

Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
17.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam 29 ocak 6 şubat roterdam 1kya aldım. İlk defa çıkıcam yurtdışına dil mil problemim yok ne diyorsunuz mantıklı mı?

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkürler hocam, şimdi video izledim. Pasaport başvurusu yaptım vize için biraz araştırmak da fayda var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Bence mantıklı, arada başka şehirlere de trenle veya araba kiralayarak gidersiniz. Amsterdam’a en fazla 1 saatte gidersiniz mesela. Hatta Thalys ile 2 buçuk 3 saatte Paris’e bile gidebilirsiniz. Zaman da varken güzel bir rota oluşturup 2-3 şehir gezin bence. 1 hafta güzel bir zaman.

• dekareme kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum yeni döndüm italya almanya amsterdamdan otele uykumuz gelmese girmezdik. bende ucuz bilet ve kış ayları bakıyordum yeşillenmeden önce. simdi de bir fırsat oldu boşluk oldu 15 gün gezdik. sofya üzerinden 360 tl ye aldığım bilet ile oradan oraya derken gittik işte. ayrıca almanya şimdi bile aksamları baya soguktu kışın otelden cıkılmaz. şimdi dinlendim biraz excelde kaç para harcamaşım hesap yapıyorum :)))))

• zamangaribi Z kullanıcısına yanıt

pasaport almak bayağı sıkıntılı 3 aydır. birde vize işiniz varsa dikkatli olun derim

• mozkan7 M kullanıcısına yanıt
    Gelecek hafta için randevu aldım bklm hocam bugüne kadar almadık hata ermişiz, vize de şansımızı deneriz teşekkürler hocam

Ben de ilk defa yurtdısına cıkıcam Almanyaya 24 aralık gidiş 8 ocak dönüş şeklinde aldım. Hesapladığı da tam 16 gün yapıyor. Bazı yerlerde de ilk vizeniz genelde 15 günlük verilir yazıyor. Bana 15 günlük vize çıkarsa bu durum bana sıkıntı yaratır mı sizce 1 gğn önceye mi çekeyim dönüşümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jerrels J kullanıcısına yanıt

Vizeniz çıkarasa, uçak bileti tarihlerine göre çıkar. İstediğiniz zaman kullanamazsanız vizeyi. Artık 90 gün 180 gün vize vermiyorlar zaten.

Bu devirde, tl ile aynı değerde veya parası daha düşük ( var mı öyle para bilemiyorum) değere sahip ülkeleri gezmek mantıklı. Şimdiki iktidar defolup gittiğinde, ekonomideki bahar havasının da etkisiyle döviz kurundaki büyük çaplı bir gevşeme olursa, işte o zaman rota avrupa kıtasına kaydırılabilir

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

Hocam her ayda bir kaç gün indirimli fiyat var.tatilinizi o tarihlere göre ayarlyacaksiniz indirimli almak istiyorsanız. 3 adet gidiş dönüş londra aldım. Ama londra pahalı söylemeliyim özellikle kalacak yer konusu. Gerisi Türkiye'den çok farklı değil diyebilirim. 2 sene önce bol alışveriş yapan arkadaşım İngiltere'den geldi 2 hafta önce dolastik fiyatlar İngiltere ile aynı gibi. Ben de kıyafetleri bile oradan getiriyorum. Öyle bir ülke düşünün ki pound TL'nin 22 katı ve hala pahalı İngiltere ye göre. Özellikle mark Spencer dan aldığı pantolon aynı pantolon/tayt orada 17 pound türkiye'de karşılaştırma amaçlı baktık aynısı burada 650tl idi. Çok tuhaf olan bir durum var ülkede cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 15 Ağustos 2022; 22:38:17 >
  • jahnny J kullanıcısına yanıt

Hocam cok tesekkürler cevap için. bende aynı şekil düşünüyodum. Anladığım kadarı ile roterdam bir amsterdam kadar değil üstüne birde cok gün olunca sanki trenle direkt amsterdama geçip ordan plan yapmak mantıklı geldi. Araştırıcam daha cok gün var bakalım.

• voodoo child kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler cevap için. doğru diyorsunuz harbiden değişikmiş. Bu alışveriş konusundada iyi bir araştırma gerek. bakalım nolucak

• Biz bulamadık en ucuz bilet 2000e yakın gidiş dönüş yardımcı olacak varsa tarihlere Balkanlar için mesaj atabilir

• Gidiş dönüş Kopenhag 4 gün 780 liraya alabildim. Samsun'a sadece gidiş 1000 TL olan yerde güzel fiyat oldu.

• jerrels J kullanıcısına yanıt

Red yersiniz büyük ihtimalle

• İstanbul-Frankfurt için gidiş 355lira dönüş 1059 lira 2 yetişkin 1 çocuk için alım yapayım dedim ama vergilerle maşallah 4.500 lirayı buldu. Sizin bu yazdığınız fiyatlar vergi dahil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dolar euro ucuzken hep erteledik, şimdi de patladık. Hiçbirşeyi erteleyemeyeceksin bu hayatta. Şimdi de acayip üşeniyorum. Bir de vize redleri falan baya artmış. Bileti al sonra haftalarca uğraş, bir de red yersen boşuna maddi manevi yorulma da cabası. Bilet otel ulaşım vs ayarlamak yerine bir tur mu ayarlasam diyorum seneye. Varsa tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim

• Bolbol hesabı ile giriş yaparsanız ucuz olan fiyatlar cıkar ama siteyi çökertmişler sürekli kopuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.