Şimdi Ara

Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
17.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle
  • su an inaniyorum cunku kasimdan basladim aralikta tek bir tane kalmis bilet ucuz, ocak donus:) christmas, yilbasi icin gidip gelirim. valiz dahil 1600 gidis donus alabildim, guzel fiyat. ama kasim icin de lazimdi bana :)

• site kilitlendigine gore herkeste yesil var herhalde.

akpli on: ekonomi kotu olsa pegasus sitesi kilitlenir mi :D ekonomi harika, cennet vatanda yasiyorsunuz gitmeyin avrupaya bosa :D

• 2 yetişkin 1 bebek Basel gidiş dönüş 1991TL ye aldım. Paylaşım için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

al da iyice bak! Aralık! Christmas! Mis!

3 kişi gidiş dönüş 4200tl! /6 = 700tl.

ayrıca Bagajın kaçı kaç kuruş! Aynı tarihli thy bileti paylaşsana!

Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 15 Ağustos 2022; 18:29:57 >
  • evet simdi site acilinca her ayda bir kac gune koymuslar. ama sanki her gun fiyatli koltuk sayisi bitince dusecek gibi bir reklam olmus. neyse ben de nihayet bulabildim defalarca refreshden sonra. farkli zamanlarda 3 x gidis donus aldim ben de. 1600 + 975 + 975. bedava fiyat.

• Burda 3 ün 5 in hesabını yapan sıcak fırsatlar ahalisinde, avro 18, pound 22 tl iken dahi avrupaya gidebilecek olanlar açıkçası şaşırttı beni. evet biletler ucuz ama ülkelerin kendisi ateş pahası. yani devasa eksi, minik artıyı alıp götürüyor

Hocam nereye aldiniz? Bi ben bilet bulamadim su fiyata

• tam 31 aralık - 3 ocak tarihlerine 1000 TL'ye alıyorduk ki fiyat arttı. biz de 24-27 aralık tarihlerine aldık, iki kişi 2000 TL.

• Sabiha - Bruksel gidiş dönüş Ocak ayına kişi başı 462 TL'ye aldım

• Priştine gidiş, Üsküp dönüş bilet aldım bende sonunda. Eğer başka uygun denk getirirsem haftasonu için almayı düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tiran a aldım 650 tl, çok temiz oldu. Umarım güzel yerdir 😂

• İlk kez yurtdışına çıkmak istiyorum. ama vize durumu vs hiç bilgim yok araştırmadım vakitte yok. Elektronik ürün alıp gelmek için nereye en kolay gidip gelinir ki acaba :)

Bilginizi arz ediyorum :)

Ne alakası var! Öğlenden önce alındı bu bilet!

yazıp oynuyorsun!

• zamangaribi Z kullanıcısına yanıt
    Bu arada pasaportum yok yeni başvuru yapacağım bilet alabiliyor muyum ?

• Uygun paris bileti denk getiren oldu mu?

• Ne yapın edin, 3-5 fazla verin, açık güneşli havada, yani yaza yakın veya yazın bir şehri keşfetmeye gidin.. diğer avantajlarını geçtim, fotoğrafta bile doğal güzellikler açık havada bir başka çıkıyor

• Bu hatayı alıp duruyorum.

Bu uçuşta yeterli sayıda koltuk bulunmamaktadır. Lütfen başka bir uçuş seçiniz.(ERR20371)

• evereve kullanıcısına yanıt

hata değil ki, açıkça sana sona kalan dona kalır, şansını başka bir uçuşta dene demiş, bunda anlaşılmayacak ne varPegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle 

• zamangaribi Z kullanıcısına yanıt
    Vizesiz Balkan ülkelerine gidebilirsiniz. Bilet alırken pasaporta ihtiyacınız yok, daha sonra çıkartabilirsiniz.

Schengen bölgesi ülkeleri için vizeye ihtiyacınız var, aşağı yukarı 100-120 Euro maliyeti onun da.

İlk kez çıkacaksanız elektronik vs dert etmek yerine keyif almaya bakın bence, dolaşırken teknoloji mağazalarına da girer bakarsınız, avantajlı bir şey görürseniz alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.