Ben ocak 26 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle (8. sayfa)
-
-
Cok iyi fiyat hocam. Iyi tatiller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar konu dışı ama, 5 günlük paris tatili için gidiş dönüş selanik-paris bileti alsam vizeyi kimden almam gerekir?
-
Fransa
ben de öyle düşünmüştüm,sağolun.
-
schengen bölgesine ilk girişi nereden yapıyorsanız oradan almanız gerekiyor vizeyi.
-
Yanlışım var ise düzeltin ama en çok nerede kalınacak ise oradan alınması gerek diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HULKBABA -- 23 Ağustos 2022; 0:2:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk hangi ülkeye giriş yapacak iseniz oradan almanız gerekiyor. Kesin bilgi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde öyle, ama @HULKBABA nın dediği daha doğrudur.
-
Arkadaslar sence oyle bence oyle diye sallayacaginiza google'a 20 saniye sorsaniz da dogrusunu ogrensenize.
www.mfa.gov.trSchengen Bölgesine Seyahat Edecek Vatandaşlarımız İçin Duyuru / T.C. Dışişleri Bakanlığıhttps://www.mfa.gov.tr/schengen-bolgesine-seyahat-edecek-vatandaslarimiz-icin-duyuru.tr.mfa
kesin yanlış bilgi...
-
teoride paylaştığınız linkteki gibidir durum, fakat pratikte öyle değildir.
iniş ülkesiyle dönüş ülkesi farklı ise, hangi ülkede daha uzun süre kalacağınız da önemlidir. defalarca schengen almış ve ilk girişi farklı ülkelerden yapmış biri olarak yazıyorum bunları.
2gün almanya + 7gün fransa şeklinde bir tatil planıyla almanya'ya vize başvurusu yaptığınızda vizeyi benden değil fransa'dan alacaksın diye red yeme olasılığınız da yüksektir
onlarca örnek senaryo yazabilirim size buraya, mesela basel havalimanına inip freiburg'a geçecek biri isviçre'den mi vize alması lazım? veya cenevre'ye uçup fransa'ya geçecek olan biri?
konsolosluklar size vize verirken sizin planınıza bakar. "nereye hangi havalimanlarını kullanarak ne amaçla kaç günlüğüne gidip nerden dönüyorsunuz" gibi..
giriş yapacağınız ülkenin pasaport kontrolünde de sorulması halinde durumunuzu ve planınızı anlatır hatta otel ve dönüş uçağı gibi şeyleri belgelerseniz farklı ülke vizeleriyle schengen bölgesinde sıkıntısız gezebilirsiniz
-
VFS'den randevu alabilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X