17 Ağustos’a kadar alacağın 1 Kasım 2022 – 25 Mart 2023 uçuş tarihli yurt dışı biletlerim sadece BolBolllulara özel 1€+vergilerle satışta! Flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasına gel, biletlerini al, yurt dışı seyahatinin tadını çıkar! Benim gördüğüm kadarıyla 358 liraya gidiş bileti bulmak mümkün. Dönüşler ise haliyle daha pahalı. Basel, Kopenhag, Münih, Viyana gibi destinasyonlara Aralık ayı için 358 liraya gidiş bileti gördüm pek çok tarih için. Tek tek aratmadım ama Belçika'ya da uygun bilet vardır diye düşünüyorum, Pegasus'un uçtuğu meydanın vergileri düşüktü diye aklımda kalmış. www.flypgs.com Yurt Dışına 1€+Vergilerle Seyahat Et! https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/yurt-disina-1-euro-vergilerle-seyahat-et?v=5 |
Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle
-
-
ben de Barselona ve Amsterdam için bakınıyorum ama henüz uygun bi tarih yakalayamadım. -
Ucuza bilet buluyorsun, ödeme olmuyor. 40dk dır bilet alamıyorum. 2 telefon 1 bilgisayardan denedim yok, olmadı. -
Sömestr biletleri çok ucuz. 20€ tek yön biletler var. Bu kez dürüst olmuşlar dönüş için de ucuz seçenek var. Ben 440 TL gidiş 350 TL dönüş olarak kaptım bir Fransa bileti. Salgın falan iptal bile olsa üzülmez insan. -
-
Ben de aynı rakama Hollanda'ya bilet aldım. Oldukça sınırlı sayıda koltuk var. Çabucak bitiyor.
-
Valla bende sinirden bi yerleri indiricem kaç saattir uğraşıyorum ve bilet fiyatları hep artıyor, alamıyorum. -
İlk 1 saatte nerdeyse eu nun tamamı tükendi!
Londra da yer vardı sadece. -
edit: her aya bir kac gune koymuslar ona gore tarihlere tekrar bakin. uzun arama ve kanser olduktan sonra nihayet biletler bulabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 15 Ağustos 2022; 18:53:21 > -
Kışın gidilmez yaw -
Yalan diyenler ne yaşıyor. Adamlar gidis donus 700 800 liraya balkan'a Avrupa'ya bilet sattılar. Hem kendim aldım hem arkadaşlarıma aldırdım. Ülke ici otobus parasından ucuza yurt dışı. Teşekkürler pegasus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolu topcusu -- 15 Ağustos 2022; 16:3:48 > -
Bilet satışı bugün 00.01'de başladı. Alan uygun fiyatla aldı. Olay zaten uygun fiyatı bulmak değil, alabilmek. 50 tane şey seçtiriyor bilet alana kadar. her aşamada sorunsuz bir sonraki adıma geçiyor olmalısınız yoksa zaman aşımına uğradı deyip başa döndürüyor ve o fiyat yükselmiş oluyor.
Kampanya beyaz yaka ofislerine, kıraathane ve taksiciye kadar düştü. Bu saatten sonra alınmasına imkan yok.
Değerlendirenlere iyi yolculuklar.
-
Valla senelerdir bu tip tatilleri ağırlıklı olarak kış aylarında yapmayı tercih ediyoruz.
Hem bilet fiyatları hem de otel fiyatları uygun oluyor.
Noel vaktine denk getirirseniz Avrupa'da pek çok şehir çok daha keyifli oluyor.
Bir de sıcakta gezmek bir tık daha eziyet geliyor açıkçası.
Biraz da gideceğiniz şehre bağlı tabi.
-
1 olan şey, 358e çıkıyor kur farkı + haraçlar yüzünden.
neyse, fiyat yanıyor, gidebilen gitsin gezsin. -
yurtdışına giden taksici mi varmış ? -
siteye girilemiyor akşama iyi birşeyler kalırsa alırız bakalım
-
Sabiha-Üsküp gidiş dönüş bulabilen oldu mu? -
Bana inan:) napim ekran görüntüsü mü atıyım, aldi iste millet. Valiz eklersen haklisin ama kabin bagajında ucret yok bana yetiyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu devirde, tl ile aynı değerde veya parası daha düşük ( var mı öyle para bilemiyorum) değere sahip ülkeleri gezmek mantıklı. Şimdiki iktidar defolup gittiğinde, ekonomideki bahar havasının da etkisiyle döviz kurundaki büyük çaplı bir gevşeme olursa, işte o zaman rota avrupa kıtasına kaydırılabilir |
Benzer içerikler
- hepsiburada premium worldcard
- a101 akvaryum bileti
- lcw adım at kazan nedir
- bedava spotify premium
- bargello 561 orjinali
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X