Şimdi Ara

Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
17.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kopenhag’a gidecek olanlara mutlaka Malmö’ye de geçmelerini tavsiye ederim. Otobüs veya tren ile meşhur köprüden günübirlik gidip gelinebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amsterdam biletleri (Direkt uçuş) kampanyasız haliyle bile ucuz.

Şeytan dürtüyor yeniden ziyaret etmem için...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Dayan, sabret, dıj güçlerin oyununa gelme.. Su içmeyi bıraktın, yemeyi bıraktın, alkolu bıraktın, seks ile seyahat etmeyi de bırakmana azcık bişi kaldı, ha gayret...

• Bu kampanya ile 2019 yılı sonunda vize, uçak bileti, konaklama, yeme içme, ülke içi ulaşım vb herşey dahil 3.500 TL'ye 1 haftalığına İtalya'yı gezmiştik. O zamanlar zenginmişiz hakikaten.. Şimdi o paraya ancak niyet çekilir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ForeverMetal kullanıcısına yanıt

2014 yılında Bonubon efsanesi ile 2 hafta Güney Amerika' da 5 ülkeyi sadece 10.000 TL ile gezenler oldu...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    o yıllarda adioscular beleş fiyatlara geziyorlardi zaten. hem fiyatlar arttı, hem kampanyalar bitti, duble zarardayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    serbest hocam uyuşturucu işte kokuyor bonzai esrar falan :)

• nungor N kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Ben de her türlü formunu denedim, uyuşturucu olsa serbest olmaz.

Bağımlılık yapmıyor...

• iki kere gittim, görünürde Türkiye'nin 90'larını yaşayan bir ülke. tecrübelerimi tavsiyelerimi paylaşayım.

havalimanı şehre biraz uzak. taksilere para vermeyin, çıkışta büyük bir otopark var, oraya mavi renk dolmuş/minibüs yanaşıyor, iskender meydanına gidiyor, ucuza onlarla gidin.

tiran'ın bazı kısımlarına nazaran bağcılar paris gibi kalır. o yüzden merkezden ücra yerlere gitmenizi tavsiye etmem.

şehirde çok bir aktivite olmadığı için cafe/bar kültürü çok gelişmiş. en lüks bölgesi blloku bölgesi. o bölgede vakit geçirebilirsiniz.

insanların yüzde 99'u ingilizce bilmiyor. mesela bir şey alıyorsun, ne kadar diye soruyorsun cevap veremiyor. Ama iyi niyetli insanlar, bozuk paraları avcumun içinde gösteriyorum, hep gerektiği kadar aldılar. :)

şehrin güneyinde ufak bir gölü olan gezilecek parkuru olan çok güzel bir park var. tavsiye ederim oldukça güzel.

yemek olarak;

sağda solda salaş ufak börekçiler var. kahvaltınızı onlarla yapabilirsiniz. hem ucuz hem güzel.

Tek Zgara Tironës: köfte yiyin mutlaka. köfte işte ne kadar farklı olabilir diyorsunuz ama öyle değil, inanılmaz bir lezzet :) et pişirmeyi bilmiyorlar, köfteye yamulun :) fiyatları uygun.

Restaurant Piceri Era: italyan restoranı. fiyatlar genele bakınca bir tık yüksek ama bal kabağı çorbası, pizza ve makarna tavsiye ederim.

Hemingway bar: alkol kullanıyorsanız bu bara gidebilirsiniz; salaş, çok şirin alkol tüketebileceğiniz ufacık bir bar, sıcak bir ortam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 19 Ağustos 2022; 10:44:29 >

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

peki başka ülkeden almaya çalışsam mesela bu tatili iptal ettim bulgaristan veya italya için aynı hazırlığı yapıp başvurdum bu şekilde kabul edilme oranım daha yüksek olabilir mi ?

• 635tl staj maaşımın bir dökümünü ve banka hesaplarımın ekstrisini sizlerle paylaşırım siz yeter ki vize verin Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle 

• Vize istemelerinin esprisi şu...

"Sen benim ülkeme gelip gezip,görüp ülkene geri dönecek misin, yoksa sığınmaya mı geliyorsun?"

Onun için de sizin yapacağınız iş her türlü evrakı toplayarak karşınızdaki kurumu ülkenize geri döneceğinize ikna etmek...

Aşağı yukarı tüm Avrupa ülkeleri için sistem aynıdır,çok ufak tefek istisnalar dışında...

Misal; bu aralar konjonktür olarak ülkemizden yapılan başvurulara vize vermeye yanaşmıyorlar...Neden?...Çünkü ülke tüm geri kalmış ülkelerden gelen sığınmacıların toplanma merkezi haline geldi...Adamlar da bunu istemiyorlar doğal olarak...

Onun için iş size düşüyor...Gitmek istiyorsanız tıpkı bir savaşa hazırlanır gibi hazırlanacaksınız...Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle 

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Konya’da evden havalimanına taksi ile gitmem 180₺😀
    Biletsiz binmem zaten hiç bir ülkede👍

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    19 kasım gidiş 96₺, 24 kasım dönüş 462₺

• Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle

• Yanlış yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 19 Ağustos 2022; 22:6:35 >
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    1-vize 'nin amacı gelen kalmasın demek değil, vize alıp oraya gidip merdiven altında saklanan , çıkmayan insanlar da var.amaç, belgesi kağıdı parası olanlar gelsin, harcasın, gitsin.

2- şu anda vize sıkıntısının tek nedeni hükümet. tüm tayyipciler, bir şekilde belediye organizasyonu-futbol müsabakası derken, gittiler yerleştiler. herkese yeşil pasaport da dağıttılar. ee onlar da salak değil. ülkedeki sığınmacı ile alakası yok.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Avrupalı istihbarat servisleri bu yılın sonlarında TR' de iç savaş çıkma ihtimali ve neticesinde 7 milyon Türk' ün Avrupa ülkelerine kaçma ihtimali üzerine kafa yoruyorlar...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.