Şimdi Ara

pehahayı bidirdi! Hiç vergi ödemeden 3 yılda %4900 büyüdü ! Elhamdülillah müslüman gardaşım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Süleyman Soylu'nun oğlunun şirketinin hiç vergi ödemeden 3 yılda %4900 büyüdügü açıklandı.

-Flash Haber

pehahayı bidirdi!  Hiç vergi ödemeden 3 yılda %4900 büyüdü ! Elhamdülillah müslüman gardaşım!

burada hala dolanan iki üç troll bu saçsız şahsı korumak için aynı yalanları hala da büyük abdest olarak saçıyorlardı. En son geçenlerde yine şehit verdik! hatta 2023 şehit olarak: "2023 yılında 102 kahraman evladımızı şehit verdik."
    https://www.instagram.com/melih_ucmaz/p/C1gpiKgquPs/

palavracısın akpli kardeş!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pehahayı bidirdi!  Hiç vergi ödemeden 3 yılda %4900 büyüdü ! Elhamdülillah müslüman gardaşım!
  • doğru yada yalan olmasına bakmıyorum bile, umurumda değil, milletin üzerine ölü toprağı serilmiş... bilsek ne olacak bilmesek ne olacak? biz sadece giren kazığın büyümesini beklemeliyiz başka bir seçeneğimiz yok gibi. halk öyle bir folloş olmuş ki artık alışmış kudurmuştan beter derler o derece... inanılmaz bir yolsuzluk, inanılmaz bir liyakatsızlık yani sözler kifayetsiz, tez vakitte kıyamet gerekiyor bu ülkenin halkının harekete geçmesi için.

• pehahayı bidirdi!  Hiç vergi ödemeden 3 yılda %4900 büyüdü ! Elhamdülillah müslüman gardaşım!
  • 0zkanK. gene son gaz savunma derdinde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

He yatırım olunca vergi olmuyor yani, çocuk kandırıyor senin ex bakanın.Şirkete giren paranın, gayrimenkülün vergisi olmuyorsa benim şirket içinde başvurucam geri dönük bana ödediğim paraları faizi ile geri yatırsınlar.

• Şu iğrenc insan banlansa artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.