< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
pehahayı bidirdi! Hiç vergi ödemeden 3 yılda %4900 büyüdü ! Elhamdülillah müslüman gardaşım!
-
-
-
doğru yada yalan olmasına bakmıyorum bile, umurumda değil, milletin üzerine ölü toprağı serilmiş... bilsek ne olacak bilmesek ne olacak? biz sadece giren kazığın büyümesini beklemeliyiz başka bir seçeneğimiz yok gibi. halk öyle bir folloş olmuş ki artık alışmış kudurmuştan beter derler o derece... inanılmaz bir yolsuzluk, inanılmaz bir liyakatsızlık yani sözler kifayetsiz, tez vakitte kıyamet gerekiyor bu ülkenin halkının harekete geçmesi için.
-
-
0zkanK. gene son gaz savunma derdinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
He yatırım olunca vergi olmuyor yani, çocuk kandırıyor senin ex bakanın.Şirkete giren paranın, gayrimenkülün vergisi olmuyorsa benim şirket içinde başvurucam geri dönük bana ödediğim paraları faizi ile geri yatırsınlar.
-
Şu iğrenc insan banlansa artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
0zkanK. gene son gaz savunma derdinde.
|
He yatırım olunca vergi olmuyor yani, çocuk kandırıyor senin ex bakanın.Şirkete giren paranın, gayrimenkülün vergisi olmuyorsa benim şirket içinde başvurucam geri dönük bana ödediğim paraları faizi ile geri yatırsınlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X